Vetovihje: Tappara – Vitkovice 6.10.2015

Tappara isännöi Champions Hockey Leaguen pudotuspelien avauskierroksella tšekkiläistä Vitkovice Steeliä ja lähtee etumatkalta toiseen osaotteluun.

BW eSports FI €100 welcome

Vitkovice taipui avausottelussa 0-2-tappioon. Tamperelaisista varsinkin Mika Noronen oli maalilla loistovireessä. Molemmat joukkuet puolustivat hyvin, mutta Teemu Aallon pelitilannemaali ja Jukka Peltolan rankkariosuma riittivät vierasvoittoon.

Näistä 2-0 -numeroista jatketaan tänään. CHL:n pudotuspeleissä otteluparien tulokset lasketaan yhteen, joten Tapparalle riittää jatkopaikkaan yhden maalin tappiokin. Vitkovice puolestaan tarvitsee vähintään kolmen maalin voiton. Jos vieraat yltävät kahden maalin voittoon, edessä on kymmenen minuutin jatkoaika ja mahdollisesti voittolaukauskilpailu.

Voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella jatkoonmenijän ruotsalaisparista Luleå-Färjestad, jossa Luleå voitti avausosan 3-0.

Vieraiden pakko hyökätä

Tänään tšekkien on pakko avata peliään, mikäli joukkue mielii nousta vielä takaa ohi. Tämän puolestaan pitäisi avata Tapparalle vastaiskupaikkoja.

Kotiliigassa Vitkovicellä ei ole mennyt kaksisesti, sillä joukkue pitää hallussaan kymppisijaa saldolla 2-1-0-4 neljäntoista joukkueen sarjassa. Vire on kehno, sillä Extraliigan neljän ottelun tappioputki katkesi vasta perjantaina voittoon. Vastassa ollut Pardubice jumittaa kuitenkin jaetulla jumbosijalla eikä ole kummoinen tasonmittari.

Tappara on edellisen CHL-pelinsä jälkeen pelannut Liigassa viisi peliä. Niistä on kertynyt kolme voittoa ja kaksi tappiota. Tänään kirvesrinnat tuskin lähtevät varmistelemaan etumatkaansa vaan puolustavat tiiviisti ja iskevät, kun on iskun paikka. Lopussa ero voi repsahtaa isännille reilummin.

Kertoimissa Tappara on selvä suosikki – ja syystä. Kotietu on selvä ja isäntien virekin parempi. Oma pelivalintamme on Tappara -1,5 (asian handicap). Parhaan kertoimen (1,95) kohteeseen saa Expektiltä.

Avaa tästä pelitili Expektille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Tappara -1,5 (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Expekt (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 6.10. klo 18.30
TV / stream:  UnibetTV

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi