Vetovihje: NY Islanders – Chicago 9.10.2015

New York Islanders on jättänyt Nassau Coliseumin taakseen Long Islandille ja muuttanut moderniin Barclays Centeriin Brooklyniin. Lauantain vastaisena yönä joukkue korkkaa hallin isännöimällä mestari Chicago Blackhawksia. 

BW eSports FI €100 welcome

New York Islandersin viime kausi oli loistava ja tuotti viitossijan idän konferenssissa. John Tavares oli kakkonen pistepörssissä ja nousi liigan ehdottomaan eliittiin. Muitakin mielenkiintoisia pelaajia riittää kuten esimerkiksi Kyle Okposo.

Mestari Chicago Blackhawks joutui päästämään muualle useita pelaajia viime kauden miehistöstään. Patrick Sharp, Johnny Oduya, Kris Versteeg, Brandon Saad ja Brad Richards ovat pahoja menetyksiä ja palkkakaton takia vaikeasti korvattavissa.

Myös mestaruuskrapula saattaa vaivata. Esimerkiksi kevään 2010 mestaruutta seurannut kausi alkoi heikosti kolmella tappiolla neljästä. Samoin syksyllä 2013 sesongin startti tuotti kaksi tappiota kolmesta.

Chicago kohtasi New York Rangersin torstain vastaisena yönä, mutta vierailija pilasi viirinnostojuhlat tuotettuaan Blackhawksille 2-3-tappion. Stanley Cup -mestarille uuden kauden alku on siis jälleen hankala. Keskittymistä häiritsevät myös Patrick Kanen kaukalon ulkopuoliset sotkut.

Kertoimissa vääristymää

Mitä sitten vedonlyöntiin tulee, pelivalintamme on Islanders moneyline (sisältäen jatkoajan/rankkarit) Betssonin kertoimella 1,92. Islanders oli vahva jo viime kaudella ja haluaa aloittaa voitolla uudella areenalla. Chicagoa vastaan taas puhuu moni seikka, kuten edellä totesimme.

Moni peliyhtiö yliarvostaa Chicagoa ja on tehnyt vieraista suotta suosikin. Kannattaa muistaa, että Chicago oli viime kaudellakin vasta seitsemäs läntisen konferenssin loppusijoituksissa. Islanders on sitä paitsi voittanut kaksi edellistä kotiotteluaan Chicagoa vastaan (tammikuu ja joulukuu 2014).

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: New York Islanders moneyline
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi