Vetovihje: Tottenham – West Ham 22.11.2015

Valioliigan kuutonen vierailee viitosen luona. Olisiko West Hamilla saumoja yllätykseen White Hart Lanella?

BW eSports FI €100 welcome

Varmasti on, sillä 12 ottelua ovat tuottaneet 21 pistettä. Se on selvästi yli odotusten – omat arviomme mukaan lukien. Olimme nimittäin varmoja siitä, että West Ham taistelisi sarjassa säilymisestä.

Toki on oletettavissa, että Hammersin bensa loppuu kauden edetessä. Tuskin seura sentään europaikoista taistelee (vaikka yhtä hyvin saatamme olla väärässäkin). Yllätysvoittoja joukkue on joka tapauksessa järjestänyt.

Tottenham on totutusti kärjen kovimpia haastajia. Näin se on muutaman vuoden ollut, ja kaikki viittaa siihen, että näin se näyttää olevan jatkossakin. Tällä hetkellä pisteitä on saman verran kuin illan vieraalla, mutta maaliero on parempi.

Hurja vierassaldo

Tänään Tottenham on suursuosikki, mutta vieraiden yllätyssaumoja ei sovi kieltää. Slaven Bilicin ryhmältä voi odottaa mitä tahansa.

West Ham on esiintynyt matkapeleissään mainiosti – kotona saldo on 2-2-2 ja vieraissa 4-1-1. Voittoja on tullut muun muassa Arsenalista, Manchester Citystä ja Liverpoolista. Ainoan tappion joukkue kärsi Watfordille.

Spurs oli ennen maaottelutaukoa loistoiskussa, mutta kunto kahden viikon paussin jälkeen on aina arvoitus. Ennen taukoa kolmen ottelun voittoputkea seurasi 1-1-vierastasuri Arsenalin kanssa.

Tänään Tottenham varmasti määrää tahdin, mutta West Ham kyttää paikkoja vastaiskuihin ja voi hyvin yllättää. Oma pelivalintamme on West Ham +0,5 (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,30.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: West Ham +0,5 (asian handicap)
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 22.11. klo 18.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi