Vetovihje: Crystal Palace – Sunderland 23.11.2015

Sunderland ja vieraskenttä – tämä yhdistelmä tunnetaan. Maanantainen reissu vahvan Crystal Palacen vieraaksi Selhurst Parkille siis tuskin muuttaa kurssia.

BW eSports FI €100 welcome

Sunderlandin peli ei ole tökkinyt vain vieraissa, joten ei ihme, että sijoitus Valioliigassa on viimeistä edellinen. Materiaali ei yksinkertaisesti näytä riittävän tälle tasolle. Saldo on 1-3-8 ja maaliero 13-26. Vain Aston Villa on kerännyt vähemmän pisteitä (yhden).

Crystal Palace on keskikastin ryhmä, joka nousisi voitolla kymppisijalta kuudenneksi parin pisteen päähän europaikoista. Niihin tuskin on lopulta asiaa, mutta tänään Palace on selvä suosikki.

Ensimmäisten 12 ottelun ohjelma on ollut Crystal Palacelle rankka. Viidessä tappio-ottelussa vastassa ovat olleet Leicester, West Ham, Tottenham, Manchester City ja Arsenal. Kaikki kärkikuusikossa.

Luottoa kotijoukkueeseen

Tästä ei ole kahta sanaa: Crystal Palace on vieraitaan parempi. Sunderlandillä on matkaa kuiville ”vain” neljä pinnaa, mutta silti joukkue on hyvää vauhtia matkalla ulos pääsarjasta.

Sunderlandin puolesta puhuu vain se, että joukkue voitti viime kauden vastaavan kohtaamisen (1-3), mutta toisaalta kotona tuli pataan 1-4-lukemin.

Sunderlandin toistaiseksi ainoa voitto tuli paikallispelistä Newcastleä vastaan vastustajan jouduttua vajaalle. Vieraista kasassa on viisi tappiota (joista neljä on tullut vähintään kahdella maalilla) ja tasuri jumbojoukkue Aston Villan vieraana.

Kotijoukkue saa vieläpä Marouane Chamakhin mukaan, joten pelivalintamme on Crystal Palace -1,25 mål (asian handicap), jolle 10Bet antaa kertoimen 2,30. Puolet panoksesta palautuu maalin voitolla.

Kumppanisivustomme Pelivihjeet.net tarjoaa 10Betille 100 prosentin talletusbonuksen!

Vetovihje: Crystal Palace -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: 10Bet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 23.11. klo 22.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi