Vetovihje: Bochum – Bayern München 10.2.2016

Arpa ei suosinut VfL Bochumia Saksan cupin otteluarvonnassa. Onko isännillä mitään saumaa, kun Bayern München saapuu vierailulle?

BW eSports FI €100 welcome

Jalkapallon euroviheriöillä pelataan tänään cup-otteluita, sillä ensi viikolla ohjelmassa on Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelejä.

Saksan cupin puolivälierissä otellaan tänään kaksi ottelua. Dortmund ja Werder Bremen ovat jo jatkossa. Kakkostason VfL Bochum ja maan suvereeni ykkönen Bayern München iskevät yhteen, eikä suosikista ole epäselvyyttä. Illan toisen taisteluparin muodostavat Heidenheim ja Hertha Berlin.

Me otamme tarkasteluun ensin mainitun kaksikon, sillä ottelu nähdään myös Viasat Sportilla. Bayern München ei ole ollut huippuiskussa talven aikana, vaikka pisteitä onkin ropissut ja kaula muihin on revennyt Bundesliigassa isoksi. Rökälevoitot ovat kuitenkin vähentyneet, ja useammin on nähty tuloksia tyyppiluokkaa 1-0 tai 2-0.

Bochum kärkkyy nousua

Saksan 2. Bundesliiga palasi sarjatauolta vasta perjantaina, ja Bochum otti maukkaan 2-0-kotivoiton huippujoukkue Freiburgista. Täysi pistepotti nosti joukkueen viiden pisteen päähän karsintapaikasta. Sijoistus on viides.

Cupissa Bochum on edennyt neloskierrokselle lyömällä Salmrohrin, Kaiserslauternin ja 1860 Münchenin. Nyt vastaan asettuu Saksan absoluuttinen ykkönen, mutta toisaalta Bochum on päästänyt kakkostason vähiten maaleja omiin (vain 18 takaiskua 20 ottelussa).

Kotijoukkueen pitävä puolustus ja Bayernin kehno maalivire pakottaa meidät valitsemaan lapulle alle 3,5 maalia Unibetin kertoimella 1,82. Peli olisi osunut Bayern Münchenin kahdeksassa edellisessä ottelussa.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 3,5 maalia
Kerroin: 1,82
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 10.2. klo 21.30
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi