Vetovihje: Real Madrid – Athletic Bilbao 13.2.2016

Real Madrid on todella kova kotijoukkue. Tänäänkään vierailija Athletic Bilbao tuskin pääsee helpolla.

BW eSports FI €100 welcome

Jokunen kausi sitten tämä näiden joukkueiden keskinäiset väännöt olivat kuumia koitoksia, kun silloinen nousukas Athletic Bilbao haastoi suurseura Real Madridin. Nyt ne ajat ovat kuitenkin valitettavasti ohi Bilbaolta, vaikka joukkue onkin edelleen mukana kisaamassa europaikoista.

Bilbao ei siis ole enää huippuvuosiensa tasolla, vaikka ajoittain joukkue väläyttelee. Sarjan eliittiryhmiä vastaan sille ei ole kuitenkaan jäänyt sanansijaa, varsinkaan vieraskentällä. Athletic Bilbao on pelannut esimerkiksi Barcelonaa vastaan Camp Noulla kahdesti lyhyen ajan sisään ja hävinnyt ottelut yhteislukemin 9-1. Lisäksi joukkue hävisi edellisen vierailunsa Santiago Bernabéulla murskalukemin 5-0. Kyse on puhtaasti tasoeroista.

Real Madrid jahtaa Barcaa

Real Madridilla on matkaa kärki-Barcelonaan neljä pistettä, ja otteluita on yksi enemmän pelattuna. Sikäli tilanne on Real Madridin kannalta hankala. Joukkue sylkee toki maaleja liukuhihnalta, mutta turhia pistemenetyksiä on tullut liikaa. Mikä joukkue mielii pysyä mukana mestaruustaistossa, voittoja on tultava tasaiseen tahtiin lisää.

Kotikentällä se ei lienekään ongelma: edellisten viiden liigaottelun tulokset ovat nimittäin 6-0, 5-1, 5-0, 3-1 ja 10-2.

Isänniltä ovat sivussa näillä näkymin Gareth Bale, Pepe ja Marcelo, mutta tällä ei ole isompaa merkitystä, koska tasokkaita korvaajia löytyy. Vieraiden kannalta tilanne on heikompi, kun ottelun jättävät väliin San José ja Inaki Williams sekä todennäköisimmin myös Raul Garcia, Ibai Gomez, Etceita ja Markel Susaeta.

ComeOn tarjoaa Real Madridin vähintään kahden maalin voitosta kertoimen 1,90, ja siihen tartumme. Real Madrid on täysin lyömätön kotonaan, eikä yllätyksen puolesta puhu oikein mikään.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta markkinoiden isoin bonus, 300 euroa!

Vetovihje:  Real Madrid -1,5 (asian handicap)
Kerroin:  1,90
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 13.2. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi