Vetovihje: Sunderland – Manchester United 13.2.2016

Valioliigan lauantain iltapäiväottelu saattaa yhteen kriisijoukkue Sunderlandin ja Manchester Unitedin Stadium of Lightilla.

BW eSports FI €100 welcome

Lataa pelikassa täyteen: Täältä löydät parhaat bonukset ja kampanjat kaikkiaan 17 pelisivustolle!

Sunderland elää vaikeita aikoja. Torstaina seura ilmoitti antaneensa potkut yhdelle pelaajistaan (Adam Johnson) hyväksikäyttöskandaalin vuoksi. Valioliigan sarjataulukossa joukkue jumittaa viimeistä edellisenä, ja putoamisviivan yläpuolelle (Newcastle) on matkaa neljä pistettä. Alla on neljä voitotonta ottelua.

Toki ilonaiheitakin on, sillä esimerkiksi viime ottelusta mukaan tarttui tärkeä piste Liverpoolin vieraana. Pool johti ottelua jo 2-0, mutta Sunderland nousi tasoihin viimeisten seitsemän minuutin aikana. Sitä ennen tuli vain maalin tappio Manchester Citylle. Kovia suorituksia siis häntäpään joukkueelta.

Myönteistä on sekin, että Sunderland on päästänyt omiin vain kuusi maalia kahdeksassa edellisessä kotiottelussaan, vaikka vastassa on ollut kovia joukkueita kuten Southampton, Liverpool ja Man City. Joukkue on toki itse jäänyt nollille puolessa näissä otteluista.

Isänniltä ovat sivussa Larsson, Watmore ja Lens sekä mahdollisesti myös Kaboul, Matthews ja Jones.

Kehno vierasvire

ManU pelasi viimeksi 1-1-tasapelin Chelseaa vastaan. Edellisistä viidestä ottelusta ManU on kerännyt saldon 3-1-1. Vierasvoittoja on tullut kuitenkin vain 3/11 edellisistä. Näistäkin voitoista yksi tuli Derbyä vastaan FA-cupissa.

United saanee takaisin Jonesin sairastuvalta, mutta sivussa ovat yhä Shaw, Valencia, Rojo, Young ja todennäköisesti myös Schweinsteiger, Januzaj ja Varela.

Edelliset 6/7 alipelejä

Kun huomioidaan ManUn heikot vierasesitykset ja Sunderlandin piristyneet otteet, kerroin 1,80 kakkosesta tuntuu tuntuu liian matalalta. Sen sijaan näemme pelaamisen arvoisena alipelin kertoimella 1,74.

Sunderlandin viime kotiotteluista 6/7 ovat tuottaneet alle 2,5 maalia. ManUn viime peleistä 6/10 ja matkapeleistä 3/5 ovat tuottaneet alle 2,5 maalia. Kaksikon keskinäisistä 4/5 edellistä ovat tuottaneet alipelin, ja viime kohtaaminen Stadium of Lightilla päättyi 1-1.

Lähes kaikki pelisivustot tarjoavat kohteesta noin 1,70 ja Expekt jopa vain 1,65. Siksi Unibetin 1,74 maistuu meille. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, mutta on vaikea nähdä että ottelu olisi molempiin päihin suurta hyökkäyspelin juhlaa.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 13.2. klo 14.45
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi