Vetovihje: HPK – HIFK 20.2.2016

Vajaamiehinen, pajatsonsa tyhjentänyt Hämeenlinnan Pallokerho on mahdottoman tuntuisen haasteen edessä, kun sarjakärki Helsingin IFK saapuu vieraisille.

BW eSports FI €100 welcome

Liigan runkosarja on edennyt loppusuoralleen, ja taistelu pudotuspelipaikoista ja mahdollisimman hyvistä loppusijoituksista käy kiivaana. HPK:n osalta suurin osa taistelukirveistä on kuitenkin jo plumpsautettu Hämeen linnan vallihautaan. Seurajohto kun pani joukkueen parhaat pistemiehet Sakari Mannisen ja Vojtech Polakin lihoiksi, ja Juhani Jasukin vaihtoi maisemaa.

Jo ennestään junioripitoista joukkuetta koettelevat vieläpä poissalot, kun esimerkiksi Eero Somervuori on sivussa.

Avainpelaajien poissaolo näkyi myös edellisessä ottelussa keskiviikkona Raumalla HPK. Kerho taisteli sinnikkäästi, mutta lopulta Lukko kampesi voiton jatkoajalla. Tällä hetkellä kokoonpano on tuoreen päävalmentajansa Olli Salon näköinen, eli nuori ja nimetön. Hämeenlinnalaisten loppukausi menee liigakuvioihin totutellessa.

IFK tackar och bockar

Liigaa johtava HIFK on kivunnut kauden kokonaispisteissä jo kolminumeroisiin lukuihin. Pinnoja on kaikkiaan 106 eli yksi enemmän kuin niskaan huohottavalla Kärpillä.

Torstaina IFK kärsi 1-4-kotitappion Tapparalle, mutta muuten vire on kova. Ennen torstaita alla oli viiden ottelun voittoputki ja 13 ottelun pisteputki, jonka sekaan mahtui vain yksi jatkoaikatappio. Sen IFK kärsi sattumoisin kotona juuri HPK:lle, mutta seuraavana päivänä helsinkiläiset hakivat Hämeenlinnasta jälleen täyden pistepotin.

Kaiken kaikkiaan IFK on hallinnut keskinäisiä voitettuaan neljä kauden viidestä kohtaamesta. Pisteet ovat 12-3 IFK:n hyväksi ja maaliero 16-8.

HPK on lyönyt hanskat tiskiin tämän kauden osalta, eikä pelkällä nuoruuden innolla pötkitä pitkälle. Me lyömme lapulle HIFK -1 (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,83. Panos palautuu tasan maalin vierasvoitolla, mutta me uskomme eron repeävän isommaksi. Onhan helsinkiläisillä alla kolme vähintään kahden maalin vierasvoittoa ja kaksi samanlaista Hämeenlinnassa.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron avausbonus!

Vetovihje: HIFK -1 (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron avausbonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 20.2. klo 17.00
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu