Vetovihje: Dynamo Kiova – Manchester City 24.2.2016

Neljännesvälierien viimeiset avausosat pelataan tänään. Kiovan Dynamo saa vieraakseen Manchester Cityn, jonka luulisi olevan vahvempi eräällä osa-alueella.

Vinkki: Täältä löydät Suomen parhaat vedonlyöntibonukset!

BW eSports FI €100 welcome

City on surkeassa vireessä hävittyään kolme edellistä otteluaan. Edellisen taaperruksen (Chelsea parempi rökälukemin 5-1) syitä ei tarvitse kuitenkaan hakea kaukaa, sillä koko avausmiehistöä lepuutettiin Mestarien liigan koitosta varten. Sitä ennen tuli kotitappiot Leicesterille ja Tottenhamille.

Dynamo Kiovan vire on sitä vastoin hankalammin tulkittavissa. Venäjällä vietetään talvitaukoa, eikä Dynamo ole pelannut joulukuun alun jälkeen. Tuolloin joukkue voitti kotonaan Maccabi Tel Avivin Mestarien liigassa 1-0.

Andrei Jermolenko – yksi Dynamon avainpelaajista – saattaa olla sivussa, kun taas Cityltä ovat poissa Delph, De Bruyne, Bony, Navas, ja Nasri.

Citylle enemmän kulmia

Kaksikon tasoero on ennalta selvä Cityn eduksi, ja tämän eron luulisi käyvän vieraskentälläkin selväksi. City heiluttanee tahtipuikkoa, kuten useimmiten muutenkin. Ukrainalaiset sen sijaan eivät ole pelanneet kilpafutista kuukausiin.

Dynamo toki ”voitti” kulmapotkut lohkovaiheen kolmessa kotiottelussaan, mutta vastustajat olivat Cityä heikompia. Oikeastaan vain Porto oli kovempi vastus. Cityllä on sitä paitsi kova vierassaldo kulmalipulla, sillä keskiarvo on 6,3 kulmaa ottelua kohti Valioliigassa (vastustajilla 4,6). Tilanne oli sama lohkovaiheessa Mönchengladbachia ja Juventusta vastaan, kun City voitti ”kulmaottelut” selvästi – vain Sevillaa vastaan kulmia tuli vastustajaa vähemmän.

Cityn vireen tuntien sekään ei olisi toisaalta ihme, että joukkue joutuisi alakynteen. Tämä voisi johtaa ”pakotettuun” hyökkäyspeliin, jolloin nostot ja keskitykset Dynamon boksiin tuottaisivat vieraille tässäkin tapauksessa kosolti kulmapotkuja.

Pelivalintamme on City -0,5 kulmaa (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,90.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Manchester City -0,5 kulmaa (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 24.2. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport