Vetovihje: Tottenham – Fiorentina 25.2.2016

Tottenham isännöi Fiorentinaa Lontoon White Hart Lanella Eurooppa-liigassa. Maksaako Spurs italialaisille kalavelat viime kaudelta?

BW eSports FI €100 welcome

Torstai on pyhitetty Eurooppa-liigalle. Jäljelle on seuloutunut 32 joukkuetta, ja näistä tänään selvitellään lopullisesti 16 jatkoonmenijää. Tänään on otteluparien kakkososien aika.

Fiorentina ja Tottenham pelasivat viikko sitten 1-1-tasapelin Stadio Artemio Franchilla. Ottelu oli tiukka vääntö, jossa pallonhallinta jakaantui aika lailla tasan ja molemmilla joukkueilla oli omat jaksonsa ja paikkansa. Fiorentina tasoitti lukemat Federico Bernardeschin komealla kaukolaukauksella noin tunnin pelin jälkeen. Tasapeli oli oikeudenmukainen lopputulos.

Viime kaudella sama pari kohtasi samassa vaiheessa, ja tuolloin Fiorentina eteni jatkoon yhteismaalein 3-1. Lontoossa oteltu avausosa päättyi 1-1.

Fiorentina jatkoon?

Tottenhamin odotetaan kierrättävän miehistöään reilusti. Spursillä ei ole menestymisen pakkoa, sillä joukkue on Valioliigassa kakkosena ja jatkaa eurokentillä joka tapauksessa.

Hyökkäyspäästä Harry Kane on kuitenkin sivussa, mikä on iso takaisku. Myös Moussa Dembele lienee ulkona, mikä ei sekään paranna osakkeita. Ajoitus tämän kaksikon poissaololle on pahin mahdollinen. Viime viikon lopulla Spurs kärsi vieläpä 0-1-kotitappion FA-cupissa Crystal Palacelle– vaikka esimerkiksi Harry Kane oli mukana.

Fiorentina panostaa kovasti Eurooppa-liigaan ja on osoittanut tasonsa viime aikoina. Viimeksi joukkue haki Bolognalta 2-3-vierasvoiton, joka oli jo seitsemäs tappioton ottelu putkeen. Myös terveystilanne on hyvä, sillä poissaoloja ei käytänönssä ole.

Me uskomme La Violan jatkomahdollisuuksiin enemmän kuin kertoimenlaatijat – kupongille Fiorentinan jatkopaikka Unibetin kertoimella 2,80.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Fiorentina etenee jatkoon
Kerroin: 2,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 25.2. klo 22.05
TV / stream:  Ruutu-palvelu