Vetovihje: Leicester – Norwich 27.2.2016

Peliyhtiöt tarjoavat loistavia ylikertoimia, kun sarjakärki Leicester City isännöi putoamisvaarassa olevaa Norwich Cityä King Power Stadiumilla.

BW eSports FI €100 welcome

Leicester ei suostu pullahtamaan ulos Valioliigan mestaruuskilvasta. Seura pitää sitkeästi kiinni statuksestaan kauden kovimpana sensaationa eurooppalaisessa seurajoukkuefutiksessa. Putoamistaistoihin aavisteltu joukkue on 26 kierroksen jälkeen edelleen sarjan kärkipäässä, eikä kukaan jaksa ennustaa enää edes romahduksen tulevan.

Norwich sen sijaan tarpoo taulukon toisessa päässä. Putoamisviivan paremmalla puolella sen pitää vain Newcastlea parempi maaliero. Vire on kehno, ja yhtä kehnona pysyessään johdattelee takaisin tasoa alemmas Championshipiin. Nyt kun pari muuta peräpään valvojaa on pannut kierroksia koneeseensa, myös Norwichin on pakko terästäytyä.

Leicester voittaa takamatkaltakin

Kertoimenlaatijoiden arviot ihmetyttävät. Edelleenkään Leicesteriä ei pidetä kertoimissa kärkipään joukkueena.

Edellinen ottelu Arsenalin vieraana tuotti maalin tappion, kun Gunners käänsi 0-1-tappioaseman 2-1-voitoksi viimeisten 20 minuutin aikana. Voittomaali syntyi vasta viidennellä lisäaikaminuutilla, kun Leicester oli taistellut melkein koko toisen puoliajan kymmenellä ukolla. Esitys oli vierailta tappiosta huolimatta mainio.

Tätä ennen Leicester voitti kolme otteluaan – ja kaikki vähintään kahden maalin erolla – Manchester Cityä, Liverpoolia ja Stokea vastaan. Sarjaohjelma on ollut siis tiukka.

Norwich otti pisteen kotona West Hamiltä toissa viikolla,  kun 2-0-johto kuihtui 2-2-tasuriksi. Tappiokaan ei ollut kaukana. Vire on kaiken kaikkiaan heikko, ja ennen Hammers-tasuria alla oli kuusi peräkkäistä tappiota, joista viisi vähintään kahden maalin marginaalilla. Vieraissa on mennyt sitäkin heikommin, sillä 13 ottelua ovat tuottaneet yhdeksän tappiota.

Danny Simpson on isänniltä pelikiellossa – siinä raportoitavat poissaoloista.

Pelivalintamme on Leicester -1,0 maalia (asian handicap). Panos palautuu tasan maalin kotivoitolla. Pinnacle antaa kertoimeksi markkinoiden parhaan kertoimen 2,08.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Leicester -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 27.2. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1