Vetovihje: West Ham – Sunderland 27.2.2016

Europaikkoja jahtaava West Ham kohtaa lauantai-iltapäivän ottelussa Sunderlandin, joka on parantanut otteitaan viime aikoina. Suosikki on silti selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Monille on tullut yllätyksenä, kuinka hyvin West Ham on esiintynyt tällä kaudella Valioliigassa – niin meillekin. Lontoolaisryhmä komeilee sarjataulukon ylemmässä puoliskossa vain pisteen päässä viitossijaa hallussaan pitävästa Manchester Unitedista, jolla on näpeissään viimeinen Eurooppa-liigan paikka.

Vierailija Sunderland jumittaa viimeistä edellisenä, mutta matkaa viivan yläpuolelle on vain yksi piste. Viime viikkoina joukkueen otteissa on ollut nähtävissä parannusta, sillä ManU kaatui 2-1 ja heti perään tuli 2-2-tasapeli Liverpoolin vieraana. Neljä pinnaa taulukon ylemmän puoliskon joukkueilta – hyvä suoritus siis.

Kotivoitolla maistuva kerroin

Mitä vedonlyöntiin tulee, oma tuntumamme on se, että West Hamilla on hyvät saumat napata täysi pistepotti Boleyn Groundilla. Hammersin viime aikojen esitykset ovat olleet sekalaisia, mutta kotonaan joukkue on ollut vahva. Viimeiset 12 kotiottelua eivät ole nimittäin tuottaneet yhtäkään tappiota, ja kuudesta edellisestä on irronnut viisi voittoa, vaikka vastassa on ollut kovia joukkueita.

Vaikka Sunderland on kääntänyt trendikäyräänsä yläviistoon, kaksikon välinen tasoero puoltaa silti kotivoittoa. Kolmatta peräkkäistä yllätystä tuskin nähdään, sillä vieraissa ”mustien kissojen” saldo on kehno: 2-2-9.

Taulukossa joukkueiden välinen ero on 17 pistettä, mikä puhuu omaa kieltään tasoerosta. Lisäksi West Ham saa sairastuvalta pari pelaajaa takaisin miehistöönsä. Myös edellinen esitys oli Hammersiltä hyvä, kun Blackburn kaatui FA-cupin vierasottelussa selvin lukemin 1-5.

3/2-1? Suora kotivoitto pelataan Unibetin kertoimella 1,87.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, West Ham voittaa
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 27.2. klo 14.45
TV / stream:  MTV Sport 1