Vetovihje: Liverpool – Manchester City 28.2.2016

Englannin Liigacupin finaali otellaan tänään Liverpoolin ja Manchester Cityn kesken. Pannaanko Wembley Stadiumilla verkot heilumaan?

BW eSports FI €100 welcome

Ottelu pelataan siis puolueettomalla kentällä Wembleyllä, joten kotietua ei ole. Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen, ja sinne pelitilin avaamalla saat lisäksi 100 euron tervetuliaisbonuksen.

Loppuotteluun on yltänyt tällä kertaa kaksi Englannin nimekkäimmistä seuroista. Liverpool on lyönyt matkalla finaaliin Carlisle Unitedin, AFC Bournemouthin, Southamptonin ja Stoken. Manchester Cityn käsittelyssä ovat nöyrtyneet Sunderland, Crystal Palace, Hull City ja Everton välierässä.

Koska Liverpool on aivan ulkona Valioliigan mestaruustaistosta ja City on siinä tiukasti mukana, Poolille Liigacupin merkitys on isompi. Joukkueen päävalmentaja Jürgen Klopp on myös tunnettu luotsina, jonka joukkueet ottavat cup-kilpailutkin tosissaan.

Yhdeksän peräkkäistä yli rajapyykin

Loppuotteluille on usein tyypillistä, että etenkin alku on kyttäilyä. Silti uskomme, että maaleja on tänäänkin luvassa, koska City on ottelun toinen osapuoli.

Cityn hyökkäyksellinen kapasiteetti on mittava, mutta puolustussuuntaan pelissä olisi kehitettävää. Vincent Kompanyn poissaolo on takaisku ja kirpaisee alakertaa.

City on pelannut yhdeksän peräkkäistä ottelua yli 2,5 maalin rajapyykin. Edellinen keskinäinen (Etihad Stadiumilla) tuotti Citylle 1-4-yllätystappion. Myös Liverpoolin edellisistä Valioliiga-otteluista kolme neljästä on tuottanut ylipelin.

Pelivalintamme on yli 2,5 maalia Betsafen kertoimella 1,90.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 28.2. klo 18.30
TV / stream:  Bet1234, Unibet