Vetovihje: NY Rangers – Columbus 29.2.2016

New York Rangers on pärjännyt perinteisesti hyvin Columbus Blue Jacketsiä vastaan. Jatkuuko sama meno myös ensi  yönä?

BW eSports FI €100 welcome

NHL-kevät jatkuu, ja runkosarja etenee kohti loppuaan. Sitä on jäljellä vielä vajaat seitsemän viikkoa, ja loppusuoran kiritaistosta on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen.

Ensi yönä New York Rangers – NHL:n kokonaistaulukon seiska – isännöi yhtä kauden pahimmista pettymyksistä, Columbus Blue Jacketsiä. Viime kaudella Columbus pärjäsi hyvin, mutta tällä kaudella pudotusta on tullut merkittävästi.

Viime kierroksilta Blue Jackets on toki napsinut kolme voittoa neljästä viime pelistä ja paukuttanut voitto-otteluissaan jopa 16 maalia. Pyristely ei kuitenkaan enää auta sikäli, että pudotuspeleihin olisi enää asiaa.

Lundqvist huippuvireessä

New York Rangers sitten? Joukkue porskuttaa tavalliseen tapaansa taulukon kärjessä ja on yksi kovimmista mestarisuosikeista. Rangers on yksi joukkueista, jotka ovat riippuvaisia maalivahdistaan, mutta niin kauan kuin Henrik Lundqvist torjuu erinomaisesti, myös Rangers pärjää.

Edellisistä viidestä pelistään Rangers on voittanut neljä, mikä kielii hyvästä vireestä. Toisaalta joukkue on pärjännyt hyvin Columbuksen kanssa, sillä Rangersilla on alla viisi peräkkäistä voittoa keskinäisistä.

Vierailta ovat tänään sivussa todennäköisesti Jared Boll, David Clarksson ja Sergie Bobrovsky, mutta kaikki kolme ovat palaamassa pelikuntoon. Jack Johnson on varmasti sivussa. Isänniltä Eric Staalin tilanne on epävarma, mutta Rick Nashin osallistuminen selviää lähempänä ottelun alkua.

Bet1234 antaa kotivoitosta liki tuplakertoimen, johon on ehdottomasti tartuttava!

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Rangers voittaa
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 1.3. klo 02.00
TV / stream:  viasatxtra