Vetovihje: Liverpool – Manchester City 2.3.2016

Liverpool saa mahdollisuuden nopeaan revanssiin hävittyään Manchester Citylle kolme päivää sitten Liigacupissa. 

Joko hyödynsit Unibetin TRIPLABONUKSEN? Tarjolla vain meillä! Lue lisää täältä!

BW eSports FI €100 welcome

Wembleyllä varsinainen peliaika päättyi 1-1, ja lopulta Manchester City oli parempi jatkoajan jälkeen pilkkukisassa. Nyt kaksikko iskee yhteen Valioliigassa. Kaiken kaikkiaan on sanottava, että 120 peliminuutin jälkeen voitto oli oikeutettu.

Cityllä on vielä pieni mahdollisuus mestaruuteen, mikäli voittoja tulee tasaiseen tahtiin. Liverpoolin tilanne on sama Eurooppa-liigan paikan suhteen. Kahden suurseuran kesken pelataan siis isoista panoksista.

Ylipeliin luotetaan jälleen

Viimeksi vihjasimme yli 2,5 maalia, mutta tästä ammuttiin siis aavistuksen ohi. Kauaksi osumakaan ei jäänyt, sillä tekopaikkoja oli useita etenkin toisella puoliajalla.

Tänään pelinkuva lienee samanlainen. Näistä kohtaamisista ei puutu väriä ja jännittäviä käänteitä. Ylipeli tämän kaksikon välillä oli osunut peräti yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa peräkkäin, eikä vaikuta todennäköiseltä, että nytkään jäätäisiin alipeliin.

Siksi on hiukan yllättävää, että ylipelistä saa edelleen kovia kertoimia. Betsafe tarjoaa yli 2,5 maalista markkinoiden parhaan kertoimen 1,90.

Vincent Kompany on palaamassa Cityn alakertaan, mikä on iso apu puolustussuuntaan. Toisaalta kumpikaan joukkue ei tyydy mielellään tasapeliin, ja esimerkiksi 1-1-tilanteessa molemmat saattavat hyvinkin ottaa riskejä.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 2.3. klo 22.00
TV / stream:
mtvsport1_