Vetovihje: KooKoo – Ässät 3.3.2016

Panokset ovat kovat, kun kympin sakkiin mielivät KooKoo ja Ässät iskevät yhteen torstai-iltana Kouvolassa.

BW eSports FI €100 welcome

Kouvolassa otellaan kahden pudotuspeleihin mielivän joukkueen välinen mittelö. KooKoo on kaksi pistettä ”kymppiviivan” alapuolella 72 pisteellään, kun taas Ässillä on 70 pinnaa. Kymmenettä sijaa pitää hallussaan 74 pistettä kasannut Sport. Pelicans sen sijaan liihottelee jo miltei tavoittamattomissa, 78 pisteessä.

KooKoon pistepotti on siis Ässiä isompi, mutta toisaalta kouvolalaisilla on jäljellä runkosarjassa enää kolme ottelua – porilaisilla neljä.

Illan taisteluparista kotijoukkueen vire on parempi, sillä alla on kolme voittoa neljästä edellisestä. Voitoista kaksi on toki irronnut vasta rankkareilla. Viimeksi kouvolalaiset löivät tiistaina kotonaan Lukon 2-1.

Ässät on hävinnyt kaikki neljä edellistä otteluaan, vaikka mukaan onkin irronnut kaksi pinnaa. Tiistaina SaiPa oli Lappeenrannassa parempi rankkareilla maalein 5-4. Ottelua edelsivät Ässien matkaongelmat, kun lentokone vaihtuikin linja-autoksi.

Kyseessä on kaksikon kauden neljäs kohtaaminen. KooKoo vei edellisen kotiottelunsa rankkareilla lukemin 4−3, mutta Porissa Ässät on ollut parempi maalein 7−4 ja 2−1 (ja).

KooKoo pelannut vähämaalisia otteluita

Vedonlyönti sitten? Kiinnostava kohde on muun muassa yli 5,5 maalia, josta Unibet palauttaa panoksen vedon osuessa peräti kolminkertaisena.

Loppukauden kovat panokset eivät ole Ässien otteissa näkyneet, sillä peräti 5/6 porilaisten edellisistä otteluista ovat tuottaneet yli 5,5 maalia. Lauantainen kotitappio HPK:ta vastaan tuotti peräti 11 osumaa (4-7).

KooKoo on pelannut kuitenkin kuusi alipeliä putkeen, mikä saa meidät hylkäämään tämän pelikohteen. Joukkueen puolustus on tällä hetkellä todella tiivis, ja Juha Järvenpää tilkitsee maalinsuun.

Sen sijaan valitsemme kupongille KooKoon moneyline-voiton Unibetin kertoimella 1,78. KooKoon vire on yksinkertaisesti parempi, ja joukkue vaikuttaa kaksikosta vahvemmalta.

Joko hyödynsit Unibetin TRIPLABONUKSEN? Tarjolla vain meillä! Lue lisää täältä!

Vetovihje: KooKoo moneyline
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Unibet (Huom! Triplabonus!)
Kohde sulkeutuu: Torstai 3.3. klo 18.30
TV / stream:
nelonenpro2 ja ruutu_