Vetovihje: Roma – Fiorentina 4.3.2016

Kaksi hyökkäysorientoitunutta joukkuetta iskevät yhteen Serie A:ssa – Roma ja Fiorentina. Avointa hyökkäyspelin juhlaa on luvassa, mikä voi johtaa vain yhteen pelivalintaan…

Joko hyödynsit Unibetin TRIPLABONUKSEN? Tarjolla vain meillä! Lue lisää täältä!

BW eSports FI €100 welcome

Luciano Spalletti tökkäsi piristyruiskeen Roman ahteriin ryhdyttyään tammikuussa joukkueen päävalmentajaksi. Kokenut luotsi on auttanut joukkueensa sarjassa nyt kuuteen peräkkäiseen voittoon. Välissä tuli toki tappio Mestarien liigassa, mutta vastassa oli huippukova Real Madrid. Monella muullakaan tuskin olisi ollut vastaansanomista.

Myös Fiorentinalla on kulkenut hyvin, Eurooppa-liigan fiasko pois lukien. Sarjassa seitsemän viime pelin saldona on 4-3-0, joka on nostanut joukkueen nelospaikalle tasapisteisiin Roman kanssa (53), tosin heikommalla maalierolla. Eroa sarjakakkosesen Napoliin on viisi pinnaa samoin kuin alemmas viitoseen Interiin.

De Rossi on sivussa Romalta, kun taas Fiorentinalta on hyökkääjä Zarate pelikiellossa. Muuten miehistöt ovat ehjiä.

Kumpikin haluaa voiton

Hyökkäyspelaaminen on molempien joukkueiden sielu ja sydän. Ryhmät on rakennettu siltä kantilta, joskin Fiorentina on ehkä kaksikosta hitusen tasapainoisempi.

Roma on, kuten sanottua, kovassa vireessä. Yksi avainpelaajista on ollut tuore vahvistus Stephan El Shaarawy, joka on väläytellyt nopeuttaan ja taitoaan paukuttaen neljä maalia viidessä ottelussa.

Puolustuksessa on kuitenkin aukkoja, jotka Fiorentinakin pystyy halutessaan hyödyntämään. Roman neljä edellistä sarjapeliä ovat tuottaneet vähintään kolme maalia ja Fiorentinallakin kolme viidestä viime pelistä. Myös parissa edellisessä keskinäisessä on päädytty ylipeliin.

Koska panokset ovat kuuden pisteen ottelussa kovat, kumpikin haluaa ottelusta voiton. Emme siis usko, että Fiorentina tulisi Stadio Olimpicolle hakemaan tasuripistettä.

Siksi yli 2,5 maalin raja saattaa rikkoutua todennäköisemmin kuin mitä kertoimenlaatijat uskovat. Expekt antaa ylipelistä kertoimen 2,10 ja Pinnacle kirjoitushetkellä jopa 2,18.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,18
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 4.3. klo 21.45
TV / stream:   unibettvbet1234tv