Vetovihje: New York Rangers – New York Islanders 6.3.2016

Vähämaalista jälleen luvassa?

Madison Square Gardenissa pelataan New Yorkin paikallisvääntö Rangersin ja Islanders kesken. Onko luvassa jälleen tiukka taisto, jossa maalit ovat kortilla?

Unibetin TRIPLABONUS tarjolla vielä tänään – vain meillä! Lue lisää täältä!
Sunnuntai on niitä harvoja päiviä, jolloin NHL-kiekkoa nähdään Suomessa ihmisten aikoihin. Viasat Hockey esittää puoliltaöin kuuman paikallispelin, joka otellaan New York Rangersin ja New York Islandersin välillä.
BW eSports FI €100 welcome

Kotijoukkue on pelannut hyvän kauden ja näyttää yltävän pudotuspeleihin suht korkeilta sijoilta. Tähänhän on viime kausina totuttu. Viime kaudella Rangers voitti koko runkosarjan, mutta vaikka joukkue ei tällä kertaa yllä samaan saavutukseen, sesonki on ollut silti mainio.

Ennen paikallisottelua Rangers on voittanut viisi kuudesta edellisestä ottelustaan. Osa voitoista on tullut niukimmalla mahdollisella, yhden maalin erolla, ja Rangers näyttäisikin olevan vahvimmillaan tiukoissa otteluissa. Joukkueen alakerta on tiivis, ja omissa kolisee harvakseltaan.

Myös Islanders pärjännyt

Islanders on paikalliskilpailijastaan vain viisi pistettä perässä. Voitto nostaisikin joukkueen Rangersin kannoille. Myös Islanders on pelannut viime aikoina hyvin voitettuaan viisi kuudesta edellisestään. Puolustuspeliin on saatu ryhtiä, eikä omissa soi yhtä paljon kuin alkukaudesta.

Pudotuspelien lähestyessä myös Islanders voidaan laskea kevään mahdollisiksi menestyjiksi.

Tästä ottelusta Rangersilta on sivussa yksi parhaista pelaajistaan, nimittäin Rick Nash. Lisäksi Henrik Lundqvistin osallistuminen on epävarmaa kaulavamman takia, mikä saattaa tietää pelikomennusta Antti Raannalle. Vieraat saavat tulla toimeen ilman Adam Pelechiä ja Mihail Grabovskia, kun taas Matt Martinin, Nick Leddyn ja Shane Princen tilanne on epävarma.

Me odottelemme ottelusta tiukkaa ja tasaista. Kaksikolla on taipumusta pelata kovempia vastustajia vastaan puolustuksen kautta, ja myös edellisten kohtaamisten historia puoltaa matalaa maalimäärää. Viisi kuudesta edellisestä yhteenotosta on nimittäin tuottanut enintään viisi maalia.

Pelivalintamme on viisi maalia (varsinaisella peliajalla) Unibetin kertoimella 1,94. Panos palautuu tasan viidellä maalilla.

Talleta 40 euroa – aloita pelaaminen 120 eurolla! Vain meiltä, vain tänään. Avaa tästä!

Vetovihje: Alle 5 maalia (60 min)
Kerroin: 1,94
Peliyhtiö: Unibet (triplabonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 5.3. klo 24.00
TV / stream:  Viasat Hockey