Vetovihje: Espanyol – Rayo Vallecano 7.3.2016

Maaliverkot ovat aina kovilla, kun Rayo Vallecano esiintyy ottelun toisena osapuolena. Tänään vastassa on toinen häntäpään edustaja Espanyol Estadi Cornella-El Pratilla.

Vedonlyönnille vaihtelua kasinolta – täältä löydät parhaat bonukset!

BW eSports FI €100 welcome

Espanjan liigan peräpään taistossa Rayo Vallecano kohtaa vieraissa Espanyolin. Molemmat ovat nipin napin putoamisviivan paremmalla puolella, kotijoukkue pari pinnaa vieraita enemmän keränneenä. Sanomattakin on siis selvää, että tärkeistä pisteistä pelataan.

Espanyolin vire on ailahdellut. Kahta voittoa seurasi karu 0-3-kotitappio Real Betisiä vastaan. Rayo Vallecano pelasi puolestaan kolme 2-2-tasuria putkeen ennen kuin hävisi maalein 1-5 Barcelonalle. Nyt vastus toki helpottuu.

Tänä iltana jaossa olevien pisteiden kohtalo on hankalasti ennustettavissa, mutta jos jompi kumpi onnistuu nappaamaan täyden pistepotin, on ison harppauksen lähempänä sarjasopimuksen uusimista.

Verkot tötterölle

La Ligan seuraaville futiksen ystäville olisi harmillista, mikäli Rayo Vallecano putoaisi sarjasta. Joukkue on ilman muuta yksi sarjan viihdyttävimmistä joukkueista. Peli-ideologia perustuu aina iloiseen hyökkäyspeliin, oli vastustaja kuka tahansa.

Vallecanon otteluissa onkin nähty keskimäärin hurjat 3,5 maalia per peli. Yhdeksän kymmenestä edellisestä ovat tarjoilleet vähintään kolme osumaa.

Vallecanolla on useita poissaoloja, ja viimeksi seuraan liittyi toppari Diego Llorente, joka tuli ulosajetuksi Barcelonaa vastaan. Iso takaisku siis, sillä Llorente on ollut avauksessa 25/27 kertaa sarjapeleissä. Keskuspuolustuksen poissaolot muovaavat koko alakerran usein uuteen asentoon.

Espanyol esitti varsin heiveröistä puolustuspeliä Real Betisiä vastaan viime viikolla. Itse asiassa yhdeksän Espanyolin yhdestätoista viime pelistä ovat kivunneet yli 2,5 maalin. Statistiikka on siis pitkälti sama kuin illan vastustajalla. Käänteinen koitoskin päättyi 3-0 Vallecanolle.

Voittajan veikkaaminen on siis hankalaa, mutta maaleja lienee tänäänkin luvassa. Betsafe antaa yli 2,5 maalista kertoimen 1,70, joka maistuu meille.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 7.3. klo 21.30
TV / stream:  Unibet, Bet1234