Vetovihje: Real Madrid – Roma 8.3.2016

Kotijoukkue selvä suosikki

Romalla on edessään melkoinen ylämäki Mestarien liigan neljännesvälierissä. Otteluparin kakkososa Real Madridia vastaan starttaa Espanjan pääkaupungissa kahden maalin takamatkalta.

Lunasta lisäpanoksia illan kierrokselle: Täältä löydät parhaat bonukset!

BW eSports FI €100 welcome

Stadio Olimpicolla lopputulos oli 0-2 Real Madridille, joka siis piti suosikin asemastaan kiinni. Italialaisten vire on kova, mutta lähtökohdat eivät ole kovin motivoivat, sillä kaksikon välinen ero kävi jo selväksi.

Ennen avausosaa Roma oli kovassa lyönnissä – ja on ollut sen jälkeenkin. Sarjassa on tullut seitsemän peräkkäistä voittoa, ja viimeksi toinen kärkipään kilpailija Fiorentina kaatui peräti 4-1-lukemin.

Real Madrid otteli Roman jälkeen 1-1-tasapelin Málagaa vastaan, mitä seurasi maalin kotitappio paikallispelissä Atlético Madridille. Kaksi pistemenetystä tiesi käytännössä mestaruuden lipumista käsistä. Levantea vastaan tuli sentään 3-1-voitto ja viimeksi rökälevoitto Celta Vigosta maalein 7-1 Cristiano Ronaldon paukuteltua hurjat neljä osumaa.

Vähintään kahden maalin kotivoitto

Mitä illan UCL-koitokseen tulee, Roma kokoaa varmasti kaikki voimansa kakkososaan. Sitä sopii kuitenkin miettiä, kuinka todennäköistä asetelman kääntäminen on. Meiltä ei ainakaan heru luottoa – eikä heru monelta muultakaan.

Avausmittelö, kuten sanottua, teki jo tasoeron selväksi. Vääntö oli paikoin tasaistakin, mutta kaiken kaikkiaan Real Madrid oli selvästi laadukkaampi ratkaisuhetkillä. Cristiano Ronaldo oli vieläpä huippuiskussa. Tänään Roman on pakko hyökätä, mikä jättää tilaa portugalilaisellekin tehdä pahojaan.

Kotonaan Real Madrid on äärimmäisen hankala kaadettava. Edelliset 9/10 kotiotteluaan se on voittanut vähintään kahden maalin erolla käytännössä vastustajasta riippumatta.

Isänniltä on Karim Benzema sivussa, mutta toisaalta Gareth Bale on taas pelikunnossa. Hän oli jo Celta Vigoa vastaan hyvä ja onnistui maalinteossakin.

Moni seikka puoltaa vähintään kahden maalin voittoa nytkin. Pelivalintamme onkin Real Madrid -1,5 maalia (asian handicap) Nordicbetin tuplakertoimella. Huomaa, että jos pelaat kohdetta, saat tänään erikoistarjouksena kaupan päälle 10 euron ilmaisen mobiilivedon!

Avaa pelitili Nordicbetille ja nappaa kolminkertainen avausbonus!

Vetovihje: Real Madrid -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Nordicbet (Talleta 100 euroa – pelaa 300 eurolla!)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 8.3. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2