Vetovihje: Ilves – KooKoo 10.3.2016

Ilves ja KooKoo päättävät liigakautensa ottelulla, jolla ei ole minkään valtakunnan merkitystä. Jaossa on kuitenkin kolme pistettä, jotka saattavat kiinnostaa toista osapuolta enemmän. Vai?

BW eSports FI €100 welcome

Hakametsässä kohtaava taistelupari on yhden ottelun päässä kesälomasta. Paineita ei ole, sillä pudotuspelit jäivät haaveeksi molempien joukkueiden osalta.

Kumpikin varmasti mielii napata päätösottelustaan voiton, ja Ilves päättäisi kauden mieluusti kotiyleisön edessä tuuletuksiin. Silti tamperelaisten motivaatio on ollut loppukaudesta kaikkea muuta kuin kohdillaan. Yhdeksästä edellisestä ottelustaan Ilves on voittanut vain yhden, ja senkin jatkoajalla. Pisteitä on tullut vain kolme.

KooKoo sen sijaan taisteli pudotuspelipaikasta aivan runkosarjan viime kierroksille asti. Kouvolalaisilla on alla neljä voittoa kuudesta edellisestä ja koottuna kaikkiaan kymmenen pisteen potti. Se ei aivan auttanut täyttämään playoff-tavoitetta, mutta nousijalta kausi oli joka tapauksessa kokonaisuutena erinomainen.

Vierasvoitosta makea kerroin

Vedonlyönnillisesti on yllättävää, että KooKoo on laskettu selväksi altavastaajaksi. Kerroinasettelu on kirjoitushetkellä 2,20-4,20-3,00, vaikka Ilves on pärjännyt huonosti.

Oma uskomme lepääkin kouvolalaisten varassa. Huomionarvoista on sekin, että kauden edelliset keskinäiset ovat päättyneet vierasvoittoon (Ilvekselle jatkoaika- ja rankkarikisavoitot Kouvolassa maalein 1-2 ja KooKoolle 2-4-voitto Tampereella).

Lisäksi KooKoon ykkösmaalivahdiksi nousseella Juha Järvenpäällä riittänee näyttöhaluja entistä seuraansa vastaan.

Kupongille valitaan KooKoon suora voitto Expektin kertoimella 3,00.

Avaa pelitili Expektille ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, KooKoo voittaa
Kerroin: 3,00
Peliyhtiö: Expekt (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Torstai 10.3. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu