Vetovihje: Stoke – Southampton 12.3.2016

Southamptonia isännöivää Stoke Cityä aliarvioidaan kerroinasettelussa edelleen. Se helpottaa omaa pelivalintaamme.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä on jatkunut jo pari vuotta; Stokea aliarvioidaan viikosta toiseen. Tällä hetkellä ”The Pottersin” sijoitus Valioliigassa on kahdeksas, ja joukkueella on pieni mahdollisuus yltää vielä eurokentillekin. Vaikka kertoimenlaatijat eivät sitä näe, Stoke kuuluu taulukon ylempään puoliskoon.

Southampton sen sijaan on ollut iso pettymys tällä kaudella. Toisin kuin Stokea, Sotonia kertoimenlaatijat ovat ehkä jopa yliarvostaneet. Taulukossa joukkue on yhden sijan ja kaksi pinnaa juuri Stoken takana. Ryhmässä olisi ollut potentiaalia enempäänkin, mutta jää nähtäväksi, saadaanko tätä kaikkea ulosmitatuksi kauden loppuun mennessä.

Stoken pitäisi olla selvempi suosikki

Aivan kuten taulukko sen kertoo, Stoke ja Southampton ovat tasainen taistelupari. Tämä näkyy 1×2-kertoimissakin, joissa kohde on tasabookki.

Koti- ja vierasetu on jätetty kuitenkin vaille huomiota. Stoke on tutusti kova kotijoukkue, ja kuusi edellistä kotipeliä ovat tuottaneet saldon 4-1-1 . Southampton sen sijaan on kehno vieraissa hävittyään 5/8 edellisistä matkapeleistään.

Myös kaksikon välisessä vireessä on eroja. Stoke jäi viimeksi rimanmitan päähän Chelsea-vierasvoitosta, ja oli voittanut sitä ennen kolme ottelua putkeen. Peli ei ole ollut silmiä hivelevää, mutta tuloskunto on silti kova. Southampton pelasi viimeksi 1-1-kotitasurin Sunderlandiä vastaan kahden tappion jälkeen.

Stoke saa Ryan Shawcrossin takaisin alakertaansa. Vierailla sen sijaan on pari avainmiestä pelikiellossa (José Fonte ja Victor Wanyama). Tämäkin asetelma siis kääntyy isäntien eduksi.

Pelivalintamme on Stoke +0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,95.

Avaa pelitili ComeOnille – saat 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa!

Vetovihje: Stoke +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: ComeOn! (400% bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 12.3. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1