Vetovihje: Manchester United – West Ham 13.3.2016

Vierailla kertoimia paremmat yllätyssaumat

Manchester United on usein suosikki kertoimien valossa. Mutta olisiko West Hamillä mahdollisuus järjestää yllätys Old Traffordilla?

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan kutonen vastaan vitonen. Manchester United – yksi kauden kovimmista pettymyksistä. West Ham – kauden isoimpia menestyjiä. ”Punaiset paholaiset” ovat yksi maailman rikkaimmista seuroista, kun taas West Ham päätyi viime kaudella sarjan alempaan puoliskoon ja pääomaakin on käytettävissä paljon vähemmän.

FA-cupin välieräpaikasta pelataan – ja siitä on vain kivenheitto finaaliin Wembleyllä. Koska molempien mestaruushaaveet Valioliigassa ovat jo murskana, tämän ottelun merkitys kasvaa. Toki kumpikin on mukana taistossa europaikoista, mutta sunnuntain cup-ottelullakin on arvonsa.

ManUlla on ollut suotuisa cup-ohjelma tähän asti (Sheffied United, Derby ja Shrewsbury). Yksikään vastustaja ei ole edustanut pääsarjaa. West Ham on kaatanut Wolverhamptonin, Liverpoolin ja Blackburnin.

West Hamillä piisaa kapasiteettia

Kuten sanottua, United on usein suosikki, vaikka sillä on taipumusta kompurointiin. Nytkin kertoimenlaatijat ovat painaneet ManUn kertoimen alas, kun taas West Hamia aliarvioidaan, mikä toki ilmentyy ylikertoimina.

Vieraat ovat osoittaneet ottavansa cupin tosissaan. West Hamin sitykset ovat olleet erinomaisia niin Liverpoolia ja Blackburnia vastaan (jälkimmäinen taipui kotonaan 1-5-tappioon). Vire on hyvä, sillä viimeksi Hammers haki  Evertonilta 2-3-voiton kahden maalin tappioasemasta huolimatta. Päätösvartin rynnistys sinetöi neljännen peräkkäisen voiton.

ManUn päävalmentaja Louis van Gaal on saanut haroa päänahkansa ruvelle, sillä 180 peliminuutin jälkeen maalitili näyttää nollaa ja tappiosarake kahta (West Bromwich ja Liverpool). Terveystilannekin huononi entisestään Juan Matan myötä.

West Hamilla tilanne on sen sijaan helpottanut isosti. Enner Valencia, Victor Moses ja Joey O’Brien ovat palanneet harjoituksiin ja saattavat olla jopa mukana sunnuntaina.

Me nappaamme kiinni yllätyskakkoseen Unibetin kertoimella 4,10.

Avaa pelitili tästä ja nappaa 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, West Ham voittaa
Kerroin: 4,10
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 13.3. klo 18.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234