Vetovihje: Atlético Madrid – PSV 15.3.2016

Yhdistelmäveto pelikupongille

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuvat. Tiistai-illan tv-ottelussa Atlético Madrid isännöi PSV:tä Estadio Vicente Caldéronilla.

BW eSports FI €100 welcome

Avausaosa Philips Stadionilla päättyi maalittomana, kun etenkin Atlético Madrid tuhlasi muutaman tuhannen taalan maalipaikan. PSV taisteli hyvin, mutta tasoero kävi silti selväksi. Toki kaikki on siitä huolimatta vielä auki.

Kotona Hollannissa PSV on lähellä napata jälleen yhden mestaruuden – siis toisen perättäisen. Ainoa eindhovenilaisjoukkueen pysäyttäjä voi olla enää Ajax, joka on hallinnut sarjaa 2010-luvulla. Kaksikon ero on vain yksi piste PSV:n hyväksi, kun sarjaa on jäljellä yhdeksän kierrosta.

Myös Atlético Madridin kausi on ollut hyvä ja saattaa päättyä La Ligassa kakkossijaan suvereenin Barcelonan takana. Myös Mestarien liigassa joukkue haastaa väkevästi nimekkäämmät kilpailijansa.

10-1 maalierona edellisissä

Vedonlyönti sitten?

Atlético Madridin taso on yleisesti ottaen muutaman pykälän parempi kuin vastustajalla, ja niin hyökkäys- kuin puolustuspelikin on toiminut erinomaisesti viime aikoina. Neljän viime ottelun (kaikki voittoja) maalierona on 10-1. Esimerkiksi Real Madrid taipui kotonaan 0-1-tappioon paikallisväännössä.

Atléticon puolustukseen on todella vaikeaa tehdä reikiä, sillä yhteispeli on saumatonta. Philips Stadionilla PSV:n hyökkäysaikeet tehtiin tyhjiksi kerta toisensa jälkeen. Nyt heiltä on sivussa sitä paitsi hyökkääjä Gastón Pereiro. Atlético ei siis onnistunut tekemään vierasmaalia, mutta tuskin siinä onnistuu PSV:kään.

1/2-0? Atlético Madrid voittaa ja pitää nollan poimitaan peleihin Betsafen kertoimella 1,85.

Avaa pelitili Betsafelle ja hyödynnä 150 euron bonus!

Vetovihje: Atlético Madrid voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 15.3. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2