Vetovihje: Tottenham – Dortmund 17.3.2016

Tämän otteluparin voittaja on jo selvillä, sillä Borussia Dortmund on yksi koko Eurooppa-liigan kovimmista mestarisuosikeista. Tottenhamille ei voi luvata paljoa.

BW eSports FI €100 welcome

Dortmund voitti neljännesvälierien avausosan 3-0 ja olisi voinut voittaa selvemminkin. Westfalenstadionilla maalintekijöinä kunnostautuivat Pierre-Emerick Aubameyang kerran ja Marco Reus kahdesti. Kotijoukkue dominoi totaalisesti, mikä herätti kysymyksen siitä, onko Valioliigan ja Bundesliigan välinen ero todella näin suuri. Vastakkain olivat sentään molempien sarjojensa kakkoset.

Tottenham säästeli hyökkääjätähteään Harry Kanea toki sarjapeleihin, mutta silti Dortmundin niin selkeä paremmuus hiukan yllätti.

Spursin jatkoonpääsystä tarjoillaankin nyt 17-kertaisia palautuksia. Samalla Dortmundin koko Eurooppa-liigan mestaruuskerroin on pudonnut viiden huitteilta kolmen kieppeille.

Dortmund selvästi parempi

Tottenhamille tilanne on käytännössä mahdoton, joten päävalmentaja Mauricio Pochettino on ilmoittanut kierrättävänsä miehistöään. Keskikentän kenraali, tanskalainen Christian Eriksen on yksi penkitettävistä. Tämä siirto on pois Spursin syöttöpelistä.

Myös Dortmund saattaa toki viilata avauskokoonpanoaan, mutta joukkueen motivaatio on silti isäntiä parempi. Lisäksi saksalaisten paikkaajat ovat hyvää tasoa.

Dortmundin vire on mainio ja voittoja ropisee, vaikka Bayern München on toki jo käytännössä varmistanut Bundesliigan mestaruutensa.

Tänään tietty tasapelin riski on olemassa, mutta uskomme silti vieraiden paremmuuteen. Pelivalintamme on Dortmund -0,25 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,78. Puolet panoksesta palautuu tasapelin toteutuessa.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys torstai-iltaan!

Vetovihje: Dortmund -0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,78
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 17.3. klo 22.05
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa