Vetovihje: Crystal Palace – Leicester 19.3.2016

Leicesterille tarjoillaan – kumma kyllä – yhä korkeita kertoimia. Näin on myös lauantaina, kun sarjakärki matkaa heikkovireisen Crystal Palacen vieraaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Crystal Palacen vajoaminen alemmas Valioliigan sarjataulukossa jatkuu. Nyt alla on jo tusinan verran liigaotteluita ilman voittoa, mikä tietää sijalukua 15. Kellarikolmikkoon eli niin sanottuun rosvosektoriin on toki kahdeksan pisteen kaula, mutta loppukaudesta ei tule helppo.

Kauden yllättäjä Leicester jatkaa loistoesityksiään. Joukkue on sarjan kovin mestarikandidaatti nyt, kun ainoa tämän hetken haastaja on Tottenham viisi pistettä perässä. Jos tämä kausi päättyy mestaruusjuhliin, Leicester on ilman muuta yksi Euroopan modernin ajan futissensaatioista.

Leicester selvä suosikki

Crystal Palacen viime voitosta on siis 12 ottelua, ja FA-cupin menestys pois lukien kaudesta on tulossa täysfloppi. Ja nytkö joukkueesta olisi pysäyttämään Leicesterin voitonmarssi? No jaa.

Helmikuun puolivälissä tulleen (ansaitsemattoman ja epäoikeudenmukaisen) Arsenal-tappion jälkeen Leicester on voittanut kolme ottelua ja pelannut yhden tasurin. Vaikka peli ei aina sujuisikaan moitteetta, pisteitä ropisee laariin tasaisesti.

Palacen hyökkääjä Connor Wickham oli hyvässä iskussa ennen loukkaantumistaan, mutta on nyt sivussa. Se on isännille iso takaisku.

Kaksikon välillä on selvä tasoero, ja suoran kakkosen kertoimen pitäisi olla nähdäksemme matalampi. Tasapelin vaara on kuitenkin olemassa, joten me ”vakuutamme” vierasvoiton poimimalla dnb-kohteen Unibetiltä kertoimella 1,80.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Leicester draw no bet
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 19.3. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1