Vetovihje: Hollanti – Ranska 25.3.2016

Hollannin katastrofaaliset EM-karsinnat muistetaan yhä. Kun vastaan asettuu ensi kesän turnausisäntä Ranska ystävyysottelussa pitkänäperjantaina, me lyömme vetoa maalintekijästä.

BW eSports FI €100 welcome

Neljä voittoa, yksi tasapeli ja viisi tappiota. Sillä saldolla Hollanti ei yltänyt nelossijaa korkeammalla EM-karsinnoissa – suosikin asemastaan huolimatta. Yläpuolelle sijoittuivat Tsekki, Islanti ja Turkki. Hollantilaisille jalkapallon ystäville shokki oli melkoinen.

Ranska on tulevan kesän turnauksen isäntämaa, eikä sen tarvinnut siis karsia kisoihin lainkaan. Joukkueen todellinen iskukyky on näin ollen aavistuksen arvoitus. Paljon huomiota on vienyt osakseen viime vuoden seksiskandaali, jonka vuoksi Real Madridin Karim Benzema – yksi suurista tähdistä – siirrettiin sivuun ja saa mahdollisesti oikeustuomion.

Griezmann heiluttaa verkkoa

Harjoitusottelussa Ranska on kuitekin esiintynyt mallikkaasti ja vaikuttanut vahvalta. Joukkue on voittanut viisi kuudesta ottelustaan, joissa vastassa on ollut sekalaisen sortin joukkueita (muun muassa Portugali ja Saksa).

Hollannissa on yritetty pohtia perusteellisesti, mikä meni vikaan karsinnoissa. Kaikkein eniten parantamisen varaa jäi puolustuspeliin. Varsinkin tiukoissa paikoissa alakerta oli tuuliajolla. Päätösottelussa kotona Tsekkiä vastaan omissa soi kolmesti, vaikka oranssit pelasivat 50 minuuttia yhden miehen ylivoimalla.

Hollanti harvemmin pitää peruuttelusta, joten Ranskalle ei tuottane vaikeuksia löytää iskun paikkoja pitkänäperjantaina vieraanakaan. Isäntien puolustus on haavoittuvainen, ja Ranskan kärkitriolle tarjoutuu tilaa hääriä keskikentällä.

Atlético Madridin tähti Antoine Griezmann erinomainen jalkapalloilija. Häneltä voi hyvällä syyllä odotella vahvoja esityksiä EM-kisoissa. Hän ei ole ollut maajoukkueessa vielä yhtä näkyvästi esillä kuin Atléticossa, jossa hän on paukuttanut 17 maalia 22 ottelussa, mutta maaleja hänen luulisi tehtailevan kyllä maajoukkueessakin.

Griezmann on heiluttanut verkkoa itse asiassa viidessä kuudesta viime ottelusta, ja Hollannin huteraa puolustusta vastaan maalinteko ei yllättäisi. Unibetin kerroin 3,20 on siis kokeilemisen arvoinen. Panos palautuu, ellei miestä näy avauskokoonpanossa.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Antoine Griezmann onnistuu maalinteossa
Kerroin: 3,20
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 25.3. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport Finland, UnibetTV