Vetovihje: Pelicans – HIFK 28.3.2016

Liigan runkosarjan voittanut HIFK on joutunut yllättävän koville puolivälierissä Pelicansin kanssa. Onnistuvatko helsinkiläiset silti passittamaan lahtelaiset tänään kesälomalle?

BW eSports FI €100 welcome

HIFK:lla on tänään siis mahdollisuus päättää Pelicansin kausi Lahdessa, kun joukkueet kohtaavat kuudennessa puolivälierässä. Voitot ovat ennen toisen pääsiäispäivän iltaa helsinkiläisille 3-2.

Ottelusarja käynnistyi kahdella IFK-voitolla, mutta Pelicans onnistui tasoittamaan voitot hallittuaan kolmatta ja neljättä yhteenottoa. Lauantain koitoksessa molemmilla oli paikkansa ja hetkensä, mutta helsinkiläiset onnistuivat puristamaan päätöserässä tarvittavan 2-1-osuman.

Hovinen torjunut loistavasti

Pelicansille olisi tärkeää saada kitketyksi virheet pois, eikä turhia jäähyjä saisi ottaa yhtään – pudotuspelien tuttu menestysresepti siis. Jäähyt kostautuivat lahtelaisille lauantainakin Teemu Ramstedtin iskettyä voittomaalin ylivoimalla.

Pelicansille toivoa sarjan jatkumiselle valaa kuitenkin sarjan alusta huomattavasti parantunut puolustuspeli. Erityishuomio on suunnattava tolppien väliin, missä Janne Juvosen syrjäyttänyt Niko Hovinen on ollut huippuiskussa. IFK:lla on ollut kahden viime kamppailuissa selviä vaikeuksia isokokoisen Pelicans-veskarin ohittamisessa.

Toisaalta IFK:n alakerrasta on sivussa Joonas Järvinen, mikä lisää lahtelaisten mahdollisuuksia tehdä tuhojaan helsinkiläispäädyssä.

Mielestämme IFK:n suosikin asemaa on liioiteltu, ja ottelusta on luvassa kertoimia tasaisempi. Pelicansilla on mahdollisuus venyttää sarjaa seitsemänteen otteluun, joten pelivalintamme on Pelicans +1 (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,94. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa kerrointoppi itsellesi!

Vetovihje: Pelicans +1 (asian handicap)
Kerroin: 1,94
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Maanantai 28.3. klo 17.00
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu