Vetovihje: New York Islanders – Columbus 31.3.2016

Pari voittoa vielä, ja New York Islanders varmistaa paikkansa NHL:n pudotuspeleissä. Vierailija Columbus Blue Jacketsille loppukausi on pelkkää läpsyttelyä.

BW eSports FI €100 welcome

Tämä kausi ei ole ollut Columbukselta kummoinen. Oli jo aikoja sitten selvää, että keväällä joukkue saa ryhtyä valmistautumaan seuraavaan sesonkiin.

Nyt joukkueeseen onkin nosteltu tulokaspelaaja toisensa jälkeen NHL-tuntumaa hakemaan samalla, kun moni muu kääntää katseita kevään tärkeimpiin kotioksiin.

Yksi näistä joukkueista on New York Islanders, jonka loppukevään tavoite on varmistaa pudotuspelipaikka. Parin kehnomman viikon jälkeen joukkue on löytänyt taas oikean vireen ja napannut kolme voittoa neljästä viime ottelusta.

Columbus hävinnyt kaikki keskinäiset

Columbukselle Islanders on ollut hankala vastus. Neljästä tämän kauden kohtaamisesta Islanders on nimittäin voittanut kaikki, joskin yhden jatkoajalla.

Lisäksi Blue Jackets on ottanut vain kaksi voittoa yhdeksästä viime pelistään. Ei siis ole millään muotoa ihme, että joukkue rämpii sarjan pohjamudissa. Tästä ottelusta sivussa on vieläpä hyökkääjä Sonny Milano, joka varattiin numerolla 16 toissa kesän draftissä ja jonka NHL-debyyttiä odotellaan.

Islanders tarvitsee vielä pari voittoa napatakseen villin kortin tai kivutakseen Pittsburghin ohi taulukossa.  Jos meno jatkuu viime kierroksilla nähdyn kaltaisena, sen ei pitäisi olla ongelma. Kotona Barclays Centerissä joukkue on ollut kova koko kauden saldollaan 23-9-4.

Isänniltä sivussa ovat yhä Jaroslav Halak ja Adam Pelech – vierailta Jack Johnson, David Clarkson, Jared Boll ja todennäköisesti myös Fedor Tjutin.

Oma pelivalintamme on suora ykkönen Betssonin kertoimella 1,87, sillä kotijoukkue on parempi ja selvästi motivoituneempi. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, New York Islanders voittaa
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo  02.00
TV / stream:  Viasat Xtra