Vetovihje: HIFK – JYP 1.4.2016

HIFK ja JYP käynnistävät välierät osaltaan Helsingissä. Tarjoaako sarjan avausottelu altavastaajalle yhä otollisimman sauman yllätykseen?

BW eSports FI €100 welcome

Niin helsinkiläis- kuin jyväskyläläisjoukkuekin varmisti jatkopaikan puolivälieristä voitoin 4-2. IFK selätti Pelicansin ja JYP SaiPan. Kumpikin on saanut siis ladata akkujaan yhtä pitkään.

IFK oli yllättävän haavoittuvainen lahtelaisia vastaan etenkin kolmos- ja neloskohtaamisissa. Pelicans pani kampoihin sarjan edetessä tosissaan, ja maalivahti Niko Hovisen ohittaminen tuotti helsinkiläisille vaikeuksia.

Myös JYP oli SaiPaa vastaan ajoittain vaikeuksissa, mutta onnistui etenkin fyysisyytensä ja ylivoimatehokkuutensa ansiosta kampeamaan itsensä jatkoon. Tuomas Tarkki oli maalilla JYPin avainhahmoja.

Runkosarjassa keskinäisten voitot menivät IFK:lle 3-1 helsinkiläisten voitettua kerran kotona ja kahdesti vieraissa.

Onnistuuko JYP ryöstöaikeissaan?

JYP on ilmoittanut pelaavaksi maalivahdiksi yllättäen Veini Vehviläisen, vaikka tämän edellisestä ottelusta on aikaa kolme viikkoa. Tulokasta ei ole vielä Liigan pudotuspeleissä nähty, mutta toisaalta Vehviläinen pelasi neljästä runkosarjan ottelusta HIFK:ta vastaan kolme. Keskisuomalainen arveli ennakossaan, että kyseessä voi olla toki aprillipilakin…

IFK ilmoitti ensin veskarikseen Ville Husson, mutta hänen tilalleen vaihdettiin Kevin Lankinen.

Muuten kokoonpanot noudattelevat sitä, mitä ne olivat puolivälierissäkin. Isänniltä Juuso Puustinen on sivussa – JYPiltä puolestaan Darryl Boyce yhdessä pitkäaikaispotilaiden Sami Nikun ja Juuso Vainion kanssa.

1×2-markkinan kertoimet ovat kallellaan IFK:n suuntaan (1,90,-4,25-3,85), mutta itse näemme avausottelun asetelmat tasaisempina – vartioi maalinsuuta kuka tahansa.

Nordenskiöldinkadun halli ei ole JYP mikään valloittamaton linnake, sillä hurrikaanilauma on parilla viime kaudella hakenut runkosarjassa kertaalleen täyden potin mukaansa. Pelivalintamme onkin JYP +0,5 (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 2,02.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Vetovihje:  JYP +0,5 (asian handicap)
Kerroin:  2,02
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 1.4. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro, Ruutu-palvelu