Vetovihje: Barcelona – Real Madrid 2.4.2016

El Clásico on lauantai-illan helmi – Barcelona vastaan Real Madrid. Ennakkoasetelma on ehkä ”viilein” pitkään aikaan, mutta se ei estä meitä löytämästä kohteesta pelattavaa.

BW eSports FI €100 welcome

Kotimainen Veikkausliiga käynnistyy tänään, mutta hiukan isommilla areenoilla otellaan jalkapallomaailman suurin mittelö. Espanjan suurseurat, kaksi maanosan absoluuttisesti parasta ja suurinta seuraa, iskevät yhteen. Television ääreen asettuu jälleen miljoonia lajin ystäviä ympäri maailmaa.

Toisaalta kyseessä on yksi vähiten hehkutetuista klassikkotaistoista aikoihin. Barcelona on, kuten tiedetään, käytännössä jo varma Espanjan mestari. Kolmossijaa hallussaan pitävä Real Madrid pelaa vain hopeasijasta paikalliskilpailija Atlético Madridin kanssa. Toki panoksena on aina tietty ylpeys ja herruus, kun arkkiviholliset kohtaavat.

Barcelona pelasi ennen sarjataukoa 2-2-tasurin Villarrealin vieraana. Omiin kolahti kaksi osumaa toisella puoliajalla, mutta toisaalta tappiottomien otteluiden putki venyi jo 39:een. Real Madrid lisäsi höyryä ennen sarjataulukkoa ja voitti viisi ottelua, joita edelsi 0-1-tappio paikallispelissä Atléticoa vastaan. Viimeksi Sevilla kaatui näytöstyyliin 4-0-lukemin.

Katso ottelu ilmaiseksi Unibetilla – avaa pelitili tästä!

Barcelona vakuuttanut enemmän

Kaikella kunnioituksella Real Madridia ja sen loistavaa pelaajamateriaalia kohtaan, Barcelona lähtee otteluun suosikkina. Kokonaiset yhdeksän pistettä erottavat joukkueet sarjataulukossa. Vaikka madridilaisseurojen taistelu kakkossijasta käy kuumana, Real Madridin pelaajat ovat menettäneet parhaan terän motivaatiostaan mestaruushaaveiden murskaannuttua. Tämä oli nähtävissä jossain määrin jo paikallispelissä.

Käänteinen kamppailu Real Madridin kotikentällä tuotti joukkueelle peräti 0-4-tappion. Kaksikon välinen tasoero oli huomattava Barcan eudksi jo ottelun alusta alkaen, kun Real Madridin puolustus ei kyennyt pitämään katalaanien nopeita ja taitavia hyökkääjiä aisoissa. Tuolloin kaikkein kirkkain tähti, Leo Messi, sai vieläpä niinkin vähän peliaikaa kuin 35 minuuttia. Nyt hän lienee mukana jo alkuvihellyksestä lähtien.

Barcelonan voittolukemat saattavat revetä isoiksi tälläkin kertaa, mutta me tyydymme kuitenkin kohteeseen, jossa Barca iskee maalin molemmilla puoliajoilla. Klassikkomittelöt ovat olleet aiempina vuosinakin usein vauhdikkaita ja runsasmaalisia. Betsafe tarjoaa kohteeseen korkeimman kertoimen 1,96.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Barcelona tekee maalin molemmilla puoliajoilla
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 2.4. klo 21.30
TV / stream:  Viasat Sport Finland, Unibet, Bet1234