Vetovihje: Columbus – New York Rangers 4.4.2016

New York Rangers pyrkii kääntämään kurssinsa runkosarjan loppusuoralla, kun vastaan asettuu vierasottelussa NHL:n kellariosastoa edustava Columbus.

BW eSports FI €100 welcome

Kausi on ollut umpisurkea Columbus Blue Jacketsille. John Tortorella on epäonnistunut ryhmänsä kanssa totaalisesti. General manager Jarmo Kekäläisellä onkin kova työ tehdä heittopussista menestyvä NHL-seura.

Eihän tämä sinänsä mikään uutinen ole. Kyseessä on toinen perättäinen vuosi ja kaikkiaan kolmastoista (viidestätoista), kun joukkue ei yllä pudotuspeleihin.

Vire ei ole kummoinen lyhyelläkään tarkastelujaksolla, sillä viidestä edellisestä ottelustaan Columbus on hävinnyt neljä.

Rangersin vire kateissa

Pudotuspelit kurkkivat kulman takana, ja sitä ajatellen New York Rangersin tilanne on huolestuttava. Rangers nimittäin tarvitsisi vielä pari voittoa varmistaakseen playoff-paikkansa. Viime aikoina joukkue ei ole loistanut, sillä alla on kolme tappiota. Näistä yksi tuli toki jatkoilla, mutta silti vire ei ole paras mahdollinen.

Toisaalta Columbus on otollinen vastus juuri tähän kohtaan, sillä Rangers on voittanut kuusi edellistä keskinäistä.

Kotijoukkue lähtee otteluun ilman Fedor Tjutinia ja Jack Johnsonia, ja David Clarksonin tilanne on epävarma. Vieraiden tilanne on parempi, sillä vain Dylan McLlrath on epävarma. Muuten jalkeilla on paras mahdollinen miehistö.

Oma pelivalintamme on Rangersin voitto, sillä taso- ja motivaatioero ja on selvä vieraiden eduksi. Unibetin kerroin 2,08 on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 kakkonen, New York Rangers voittaa (60 min)
Kerroin:  2,08
Peliyhtiö:  Unibet (1 000 kr bonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:   Viasat Sport