Vetovihje: Kärpät – Tappara 5.4.2016

Onnistuuko mestari kaventamaan voitot?

Liigan välierät jatkuvat tänään Oulussa. Onko tämä se kevät, kun Tappara kuittaa katkerat finaalitappionsa Kärpille jo välierissä?

BW eSports FI €100 welcome

Tappara johtaa välieräsarjaa voitoin 2-0 hallittuaan avauskohtaamisia yllättävänkin selvästi. Kahden edelliskevään finaalisarjat olivat tasaisia, mitä tämä ottelusarja ei ole toistaiseksi kuitenkaan ollut. Kärpät on alisuorittanut, kun taas Tappara on pelannut todella varmaotteisesti.

Oulun-ryöstöä seuranneessa lauantain kohtaamisessa Hakametsässä Tappara oli selvästi edellä. Tamperelaisten keskialue oli oululaisille mahdoton ohitettava, ja Tomi Karhunen loisti maalilla.

Kärpillä kyse ei ole luisteluvoiman puutteesta, sillä sitä ryhmällä tunnetusti riittää. Nyt olisi vain löydettävä keinot läpäistä Tapparan keskialueen trap. Myös aloituksia olisi kauhottava omille selvästi nähtyä paremmalla prosentilla.

Kertoimia tasaisempi asetelma

Vedonlyönnissä Kärpät on katsottu edelleen suosikiksi – esimerkkinä Veikkauksen kertoimet 2,08-3,60-3,05. Tähänastisiin pelitapahtumiin nähden kolmoskohtaamisesta voidaan kuitenkin odottaa kertoimia tasaisempaa.

Tapparan keskialueen puolustuspelaaminen on ollut niin tiivistä, että Kärppien on petrattava otteitaan selvästi. Tamperelaiset ovat olleet edellä myös fyysisyydessä, mikä vain vankistaa näkemystämme.

Kärpät saattaa hyvinkin kammeta itselleen sarjan ensimmäisen voittonsa, mutta helpolla se ei varmasti irtoa. Pelivalintamme onkin Tappara +0,5 Pinnaclen kertoimella 1,84. Kassakoneemme siis kilahtaa, mikäli Tappara venyy vähintään jatkoajalle.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje:  Tappara +0,5 (asian handicap)
Kerroin:  1,84
Peliyhtiö:  Pinnacle
Kohde sulkeutuu:  Tiistai 5.4. klo 18.30
TV / stream:   Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu