Vetovihje: PSG – Manchester City 6.4.2016

Tämä kevät tarjoaa Zlatan Ibrahimovicille kenties viimeisen mahdollisuuden voittaa Mestarien liigan. Paris Saint-Germain on edennyt puolivälieriin, joissa vastaan asettuu Manchester City. Avausosan suosikkimme on selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Paris Saint-Germainin neljäs perättäinen Ranskan liigan mestaruus on jo varmistunut, ja lisäksi joukkue on mukana molemmissa kotimaansa cup-kilpailuissa. Ranskassa kaikki sujuu siis odotetusti, ellei paremmin. Mestarien liigassa joukkue on saletisti kahdeksan parhaan joukossa.

Manchester City ei voi juuri ylpeillä vastaavilla saavutuksilla. Vuodenvaihteen jälkeen City on menettänyt otteensa ja mahdollisuudet Valioliigan mestaruuteen. Tavoitteena on nyt pitää kiinni nelossijasta, mutta sekään ei ole helppoa. Europelit ovat sujuneet paremmin, mutta kokonaisuutena kausi on tuottanut pettymyksen.

PSG ei ole ollut koskaan näin hyvä

PSG:n ruotsalaistähden Zlatan Ibrahimovicin huhuillaan jättävän seuran kauden päätteeksi, ja seuraava mahdollinen osoite on nimenomaan Manchester City.

Nyt Zlatan siis haluaa mestaruuden, ja PSG:llä on oiva sauma hyödyntää Cityn kehno vire. Englantilaisseura on käymistilassa, sillä jo nyt on selvää, että Pep Guardiola korvaa Manuel Pellegrinin kauden päätteeksi päävalmentajana.

Tänään Cityltä on sivussa moni kirkkaimmista tähdistä: Joe Hart, Yaya Touré ja Vincent Kompany ovat kaikki sivussa.

Neljännesvälierissä PSG rökitti yhteistuloksella 4-2 (2-1-voitto molemmissa osissa), ja lukemat olisivat voineet olla selvemmätkin. Tämä ei ole ollut englantilaisjoukkueiden vuosi Mestarien liigassa.

PSG:n ja Manchester Cityn välillä on tällä hetkellä niin iso ero, että pelivalintamme on suora kotivoitto William Hillin kertoimella 1,70.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, PSG voittaa
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 6.4. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport