Vetovihje: Dortmund – Liverpool 7.4.2016

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina puolivälierien avaustaistot. Niissä huomio kiinnittyy Borussia Dortmundin ja Liverpoolin väliseen vääntöön, jossa uskomme isäntiin.

BW eSports FI €100 welcome

Saksalainen voittokone, Thomas Tuchel päävalmentajanaan, on kovassa vireessä. Joukkue ei ole hävinnyt yhtäkään 20 viime ottelusta, joista voittoja on 18. Se on niin kova saldo, että jopa Bundesliigaa johtava Bayern München on alkanut vilkuilla loppusuoralla olkansa yli.

Liverpoolia luotsaavalle Jürgen Kloppille kyseessä on riemukas jälleennäkeminen, sillä Dordmundia vuodesta 2008 aina kesään 2015 saakka. Karismaattinen valmentaja on kaupungissa kulttiasemassa, joten on mielenkiintoista nähdä, miten kannattajat ottavat hänet vastaan. Oletettavasti lämpimästi kuitenkin.

Liverpoolin vuosi on ollut kaikkea muuta kuin lämmin. Europeleihin selviytyminen on tiukassa, ja toivo on laskettu suurimmaksi osaksi Eurooppa-liigassa pärjäämisen varaan. Kolmesta viime ottelusta ei ole tullut voittoja (0-2-1), mutta ohjelma on ollut kova – Manchester United, Southampton ja Tottenham ovat kovia vastuksia.

Nimi ei paina kentällä

Kaksikon välillä on tasoeroa pari pykälää. Vierailija Liverpool elää pitkälti nimestään ja historiastaan, joita kertoimenlaatijat ja markkina yliarvostavat. Tämäkään mittelö ei tee sääntöön poikkeusta.

Dortmundin menestys Euroopassa on ollut ilmiömäistä. Pudotuspelien avauskierroksella kaatui Porto ja viimeksi Tottenham – kaikissa neljässä ottelussa. Kotipelien tulokset olivat 2-0 ja 3-0. Ja me pidämme edelliskierrosten vastustajia vieläpä Poolia kovempina.

Liverpoolin Roberto Firminon mukanaolo on epävarmaa. Jos hän ei ole mukana, se saattaa näkyä hyökkäyspelissä.

Pelivalintamme on Dortmund -1,0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,08. Kerroin on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

*Bet1234:n sivustoa ei ole käännetty suomeksi.

Vetovihje: Dortmund -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 7.4. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 2