Vetovihje: Milan – Juventus 9.4.2016

Serie A:ta johtava Juventus matkaa lauantai-iltana heikkovireisen Milanin vieraaksi San Sirolle. Vierailijalle on tarjolla maukas kerroin.

BW eSports FI €100 welcome

Toukokuun Coppa Italia -finalistit kohtaavat toisensa liigamittelössä ikään kuin etuajassa. Illan yhteenottoa ei tosin ole ymmärrettävistä syistä hehkutettu yhtä paljon.

Ensinnäkään tässä kamppailussa ei pelata titteleistä. Toiseksi Juventus on Serie A:n kärkipaikalla kuusi pistettä sarjakakkosta Napolia edellä. Harva uskoo neljä edellistä mestaruutta voittaneen joukkueen kompastuvan kauden loppusuoralla.

Milan elää edelleen pitkälti seuran nimestä ja historiasta. Taulukossa joukkue on kuutossijalla, ja ero Eurooppa-liigan paikoille on kuusi pinnaa. Tappio tänään murskaisi nekin haaveet.

Tasoero ratkaisee

Vedonlyönnissä emme jaa kertoimenlaatijoiden näkemystä 1×2-markkinasta. Tasoero on suuri, ja kun Juventus on ulkona europeleistä, mikään ei pysäytä sitä kotimaan kultajahdissa.

Milan on sitä paitsi kehnossa vireessä. Alessandria kaatui cupissa 5-0 maaliskuun alussa, mutta sen jälkeen neljästä ottelusta ovat tuottaneet pyöreät nolla voittoa (0-2-2), vaikka vastustajat eivät ole olleet Serie A:n mittapuulla kummoisia.

Juventus on voittanut 20/21 edellisistä liigaotteluistaan ja se 1/21 päättyi tasan. Vaikka joukkue ei olisi aina parhaimmillaan, silti se onnistuu löytämään jostain lisävaihteen vastustajaan nähden. Niin vastahyökkäys- kuin pallonhallintapelikin sujuu hyvin.

Juventus on voittanut kuusi edellistä keskinäistä, joten me povaamme sarjalle jatkoa. Suora kakkonen pelataan kertoimella 2,15 William Hillille.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Juventus voittaa
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 9.4. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet