Vetovihje: West Ham – Arsenal 9.4.2016

Mestaruutta tavoitteleva Arsenal matkaa Lontoon paikallisottelussa Boleyn Groundille – aavistuksen liioittellusti suosikin asemassa.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan kuutonen vastaan kolmonen. Kaksikko taistelee ensisijaisesti europaikoista, mutta myös mestaruus kiinnostaa vielä Arsenalia. West Hamiä uumoiltiin joissakin kausiennakoissa sarjan hännille, mutta joukkue on näyttänyt itsestään sellaisen puolen, jota moni ei tiennyt olevankaan. Joukkue on pysytellyt sarjan ylemmässä puoliskossa alusta asti.

West Ham on viitossijasta (Manchester United) vain kaksi pinnaa perässä ja nelossijasta (Manchester City) kolme. City pitää hallussaan siis karsintapaikkaa Mestarien liigaan.

Arsenal on kolmossijalla, ja joukkueella on vielä pieni mahdollisuus nousta mukaan tittelitaistoon. Täysi pistepotti kaventaisi eroa kärki-Leicesteriin kahdeksaan pisteeseen, minkä jälkeen kierroksia on kuusi jäljellä. Toisaalta Arsenal haluaa pitää niskaan huohottavan Manchester Cityn selkäpuolella.

West Hamiä aliarvioitu

Arsenal on ollut viime viikkoina hyvässä iskussa. Ennen sarjataukoa Everton taipui kotonaan Goodison Parkilla 0-2 lukemin, ja viimeksi Watford kaatui 4-0. Kaksi peräkkäistä voittoa ja nollapeliä siis hyvillä esityksillä. Mutta kuten tiedämme, Arsenalilla on ollut vaikeuksia pitää yllä hyviä putkia, joten West Hamillä on siis hyvä mahdollisuus murskata paikalliskilpailijan mestaruushaaveet.

West Ham on osoittanut, että joukkue pystyy kykenee yllätyksiin perinteisiä huippuseuroja vastaan. Viimeksi joukkue pelasi 2-2-tasapelin kotonaan Crystal Palacea vastaan. Ottelusta olisi tullut voitto ilman Cheikhou Kouyatén ulosajoa. Sitä ennen tuli tasapeli samoin lukemin Chelsean vieraana. Tuoreeltaan myös esimerkiksi Tottenham sai nöyrtyä 1-0-tappioon Boleyn Groundilla.

West Ham ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua yhdeksästä viime pelistään. Huomionarvoista sitä paitsi on, että Hammersilla on paras derbytilasto lontoolaisjoukkueista tällä kaudella.

Isäntien terveystilanne on isännillä hyvä, ja Kouyatén punainen korttikin kumottiin jälkikäteen. Arsenal saa takaisin Aaron Ramseyn, mutta sairastuvalla riittää väkeä edelleen.

Pelivalintamme on West Ham +0,5 maalia (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 1,94. Double chance -kohteista ei saa 1X:lle yhtä hyviä kertoimia.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa kerrointoppi itsellesi!

Vetovihje: West Ham +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,94
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 9.4. klo 14.45
TV / stream:  MTV Sport 1