Vetovihje: Sunderland – Leicester 10.4.2016

Jumbo vastaan ykkönen – Sunderland ja Leicester. Kertoimenlaatijat aliarvioivat yhä sarjakärkeä, joten pelivalinta on selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Sunderlandin otteet ovat olleet aiempaa parempia, mikä on realisoitunut lukuisina tasapeleinä – viisi seitsemästä edellisestä. Pistelisäykset ovat valaneet uskoa Sunderlandin tavoitteille sarjassa säilymisestä. Eroa viivan päälle Norwichiin on kuitenkin neljä pistettä, kun joukkueella on otteluita yksi vähemmän pelattuna. Voitto sunnuntaina kaventaisi eroa merkittävästi.

Leicester marssii määrätietoisesti kohti jalkapallomaailman suurinta jymy-yllätystä aikoihin. Sarjakärjen kaula kakkoseen Tottenhamiin on seitsemän pistettä, kun jaossa on maksimissaan enää 18 per joukkue. Ei kai tällaista etumatkaa voi enää menettää? Joukkueen tilanne näyttää vakaalta, sillä alla on neljä perättäistä 1-0-voittoa. Viimeksi kaatui Southampton.

Molempien joukkueiden terveystilanne on hyvä.

Selvä suosikki

Vastakkain asettuvat joukkueet ovat aivan eri maailmoista. Omissa papereissamme suosikin aseman pitäisi olla selkeämpi. Sama asetelma toistuu silti viikosta toiseen piikkipaikalla porskuttavan ryhmän saadessa kovia kertoimia. Miksi sarjakärkeä ei pidetä sarjakärkenä?

Mutta toisaalta, mikäs siinä… tokihan ylikerroin aina kelpaa.

Sunderland on pystynyt petraamaan peliään paineen lisääntyessä. Pisteitä olisi tultava lisää, mutta todella tärkeä mittelö siintää seuraavan viikon häntäpään keskinäisessä Norwichia vastaan. Tappioita on tullut vain yksi seitsemään viime peliin, mutta toisaalta otteluohjelma on ollut suotuisa.

Leicester onnistuu raapimaan voittoja, vaikka peli ei aina kulkisikaan täydellisesti. Tasaisuus on ollut tekijä, joka on erottanut sen muista kärkijoukkueista. Juuri sitä tarvitaan myös sunnuntain mittelössä ennalta selvästi heikompaa joukkuetta vastaan.

Kupongille valitaan vierasvoitto Betssonin kertoimella 2,25, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Leicester voittaa
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 10.4. klo 15.30
TV / stream:  MTV Sport 1