Vetovihje: Manchester City – PSG 12.4.2016

Paris Saint-Germain lipsautti Mestarien liigan puolivälierien avausosan Manchester Cityä vastaan käsistään. Silti se on aavistuksen lähempänä jatkopaikkaa.

BW eSports FI €100 welcome

Hyödynnä markkinoiden muhkein bonus: ComeOn antaa uusille asiakkailleen 300 euron bonuksen. Lunasta se tästä!

Sen piti olla PSG:n peli. Joukkue piti palloa ja loi tekopaikkoja enemmän, mutta lopputulos kirjattiin silti 2-2. Huolimattomuus puolustuspelissä molemmilla ja Zlatan Ibrahimovicin missattu rankkari olivat suurimmat syyt tasapelin takana.

Tavallisimmat tasuritulokset veisivät Manchester Cityn jatkoon, ja kertoimet sen jatkoonpääsyn puolesta ovat 1,70-2,30. Toisaalta 1×2-markkinassa PSG on silti edelleen niukka suosikki.

PSG:n puolesta puhuu se, että Manchester Cityllä on ollut läpi kauden taipumusta murtua tiukassa paikassa. Edes kotonaan Etihad Stadiumilla joukkue ei ole pärjännyt odotetusti – kuudesta viime kotipelistä on irronnut vain kaksi voittoa.

PSG on parempi

Me uskomme vedonlyönnissä edelleen PSG:hen. David Luiz oli avausosassa joukkueensa huonoin, ja hänen poissaolonsa tänään lienee vain hyvä asia. Myös Blaise Matuidi on sivussa.

Cityltä on sivussa Vincent Kompany keskikentän pohjalta sekä Raheem Sterling. Isoja poissaoloja.

Vuoden 2016 aikana Manchester City on ollut iso pettymys, varsinkin ”isoissa peleissä”. Kolme edellistä kotipeliä Valioliigan ylemmän puoliskon joukkueita vastaan (Manchester United, Tottenham ja Leicester) ovat tuottaneet tappion.

Tämä on todettu aiemminkin: tämänvuotinen PSG on paras koskaan. Omissa arvioissamme joukkue on kirkkaasti parempi kuin City, mikä nähtiin myös ykköskohtaamisessa. Oman pään virheet välttäessään pariisilaisryhmä etenee parista jatkoon.

Kupongille valitaan PSG jatkoon Unibetin kertoimella 2,30.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Paris Saint-Germain etenee jatkoon
Kerroin: 2,30
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 12.4. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2