Vetovihje: Atlético Madrid – Barcelona 13.4.2016

Espanjan jätit Atlético Madrid ja Barcelona iskevät yhteen illalla Mestarien liigan toisessa puolivälierässä.

BW eSports FI €100 welcome

Atlético Madridin superstartti ei riittänyt Camp Noulla. Uudesti syntynyt Fernando Torres painoi sisään ottelun avausmaalin 25. minuutilla, vain lentääkseen ulos kymmenen minuuttia myöhemmin.

Atlético puolustuspeli toimi erinomaisesti, mutta Barcelonalta löytyi silti keinot sen ohittamiseen. Toisen puoliajan puolivälissä syntyi kaksi osumaa 11 minuutissa. Barca voitti Luis Suárezin osumilla siis 2-1. Atléticolla on taskussaan kuitenkin tärkeä vierasmaali.

Barcelona on suosikki etenemään parista jatkoon, sillä kerroinasetelma 4,50-1,23 ei jätä mitään epäselväksi.

Myöhäisiä maaleja?

Vaikka Barcelonan peliä on ylistetty, mutta toisaalta myös jonkinlaisesta kriisistä on viime aikoina puhuttu. Tukeva ote Espanjan mestaruustittelistä onkin lipsahtanut kahden tappion takia vain kolmen pisteen eroksi juuri Atléticoon nähden. Eikä tämänkään otteluparin avausosa olisi välttämättä tuottanut voittoa, ellei joukkue olisi saanut painaa ylivoimalla yli puolta peliä.

Varsinkin hyökkäyspelissä olisi tällä hetkellä parantamisen varaa. Leo Messi, Luis Suárez ja Neymar eivät ole omalla tasollaan.

Tänään pelin kuva lienee se, että Barcelona hallitsee, mutta Atléticon on pakko tehdä ottelun edetessä aloitteita. Jos Barcelona tekee yhden, Atléticon on tehtävä vähintään kaksi. Toisaalta kotijohto tarkoittaisi, että katalaanien on hyökättävä. Vaikuttaa siis siltä, että toisella puoliajalla nähdään osumia.

Isänniltä on tärkeä alakerran tukipilari José Giménez mahdollisesti sivussa. Myös Fernando Torres on siis ulosajonsa takia ulkona. Hyökkäysvoimaa riittää kuitenkin Atléticollakin.

Myöhäiset maalit molempiin suuntaan ovat olleet Barcelonan tavaramerkki. Pelivalintamme onkin yli 1,5 maalia toisella puoliajalla Unibetin kertoimella 2,25. Ja tämä pelihän osui jo avausosassakin…

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Yli 1,5 maalia 2. puoliajalla
Kerroin: 2,25
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:
Keskiviikko 13.4. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport Finland