Vetovihje: Juventus – Palermo 17.4.2016

Serie A:n kärki vastaan häntäpään edustaja – Juventus vastaan Palermo. Tasoero, kotikenttäetu ja motivaatio puhuvat ”Vanhan rouvan” puolesta. Nähdäänkö murskavoitto?

BW eSports FI €100 welcome

21 voittoa ja tasapeli – siinä Juventuksen tämänhetkinen saldo sarjaotteluissa. Kehnosta alkukaudesta huolimatta Juventus komeilee Serie A:n kärjessä kuuden pisteen erolla kakkoseen Napoliin. Kaikki viittaa viidenteen peräkkäiseen Scudettoon – etenkään, kun joukkueen ei tarvitse enää keskittyä europeleihin.

Palermo sitten? Seura on surkeassa tilassa. Koko kausi on ollut yhtä taaperrusta, mutta nyt alla on 11 voitotonta ottelua. Valmentajaa on vaihdettu jo kahdeksan (!) kertaa. Nyt sijoitus on kolmanneksi viimeinen kolmen pisteen erolla putoamisviivan yläpuolelle. Putoaminen ei yllättäisi.

Surkea Palermo

Tasoero joukkueiden välillä on huomattava. On vaikea nähdä, miten Palermo voisi viedä mitään mukanaan Juventukselta.

Palermo kärsii rumia tappioita varsinkin vieraspeleissään. Toisaalta viime viikolla tuli 0-3-tappio Laziolle kotonakin. Tulevat viikot käsittävät monta tärkeää vääntöä muita häntäpään ryhmiä vastaan, joten Palermo panostanee enemmän niihin kuin tämänpäiväiseen.

Juventus on tunnettu siitä, että joukkue napsii voittoja liukuhihnalta. Nyt ei olisi yllätys, vaikka voitto irtoaisi isollakin marginaalilla.

Kupongille valitaan Juventus -2,0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,85. Panos palautuu tasan kahden maalin voitolla.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Juventus -2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 17.4. klo 16.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234