Vetovihje: Stoke – Tottenham 18.4.2016

Stoke on omalla Britannia Stadiumillaan aina hankala vastus. Kompastuuko myös sarjakakkonen Tottenham tänään?

BW eSports FI €100 welcome

Leicesterin sunnuntainen tasapeli West Hamin kanssa oli loppunäytökseltään melkoinen ja tiesi sitä, että Tottenhamilla on nyt erinomainen mahdollisuus kuroa sarjakärjen etumatkaa kiinni. Voitto tänään kaventaisi eron viiteen pisteeseen, kun jäljellä on neljä ottelua. Leicesterillä on vieläpä hankala loppuohjelma, kun vastaan asettuvat muun muassa Chelsea ja Manchester United.

Stoke luuraa keskikastissa yhdeksäntenä, ja vaikka ryhmästä olisi ollut ehkä enempäänkin, sijoitus on ihan kelvollinen. Moni asiantuntija ei nimittäin odottanut joukkueelle edes sijoitusta taulukon ylemmässä puoliskossa. Vire on kuitenkin kehno, sillä voittoja on vain yksi viidestä edellisestä. Viimeksi Liverpool oli parempi 4-1-lukemin.

Stoke – kova kotonaan

Stoke on ailahteleva esityksissään, mutta suurseurat ovat joutuneet usein koville Britannia Stadiumilla. Esimerkiksi Chelsea, Manchester United ja Manchester City ovat nöyrtyneet maalin erolla ja Arsenalkin pelannut tasan.

Ei siis olisi yllätys, mikäli juuri Stoke murskaisi Tottenhamin tittelihaaveet. Viime vuonna vastaava koitos päättyi Stokelle 3-0, ja vieraissakin irtosi 1-2-voitto. Tämän kauden ensimmäinen yhteenotto White Hart Lanella päättyi 2-2, joten Stoke ei ole Spursille mikään unelmavastus.

Motivaatioetu on toki Tottenhamin puolella, mutta toisaalta Stoke haluaa varmistella loppusijoitustaan taulukon yläpuoliskossa. Toki isäntien sairaslistalla on jokunen nimi, ja Erik Pieters on tänään pelikiellossa, mutta toisaalta Marko Arnautovic palaa kehiin.

Kokeillaan rohkeasti suoraa kotivoittoa Betsafen kertoimella 5,50. Toki esimerkiksi Unibet antaa 1X-kohteesta (+0,5 maalia AH) kertoimen 2,28, joten tasoitusvetoakin kannattaa harkita.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Stoke voittaa
Kerroin: 5,25
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 19.4. klo 22.00
TV / stream:  MTV Sport 1