Vetovihje: Lorient – PSG 19.4.2016

Ranskan jalkapallovaltikkaa heilutteleva Paris Saint-Germain jahtaa kotimaan triplaa. Cupin välierässä vastaan asettuu Lorient vieraskentällä, ja suosikki on selvä.

BW eSports FI €100 welcome

Tästä käynnistyy yksi PSG:n kauden tärkeimmistä viikoista. Ensin edessä on cupin välierä ja muutamaa päivää myöhemmin Liigacupin finaali. Mestarien liigasta putoaminen varmasti sisuunnutti joukkuetta siinä määrin, että lohtua on jälleen haettava kotimaan triplamestaruudesta.

Manchester City oli siis Mestarien liigassa vahvempi, minkä jälkeen tielle osui Ligue 1:n yhdeksättä sijaa hallussaan pitävä Caen. Loppulukemiksi kirjattiin tennisnumerot 6-0.  Zlatan Ibrahimovic paukutti kaksi osumaa ja syötti yhtä monta.

Lorient edustaa niin ikään Ranskan liigan keskikastia. Sijoitus on yhdestoista, joten mahdollisuudet europaikoille ovat menneet, mutta putoamisen vaaraakaan ei ole. Panoksia ei siis liigassa ole, mikä nostaa motivaatiota. Yllätys tänään veisi todella lähelle titteliä.

Cupit PSG:lle tärkeitä

Lorientin voiton tiellä on kuitenkin pari estettä. Koska PSG siis putosi Mestarien liigasta ja liigamestaruuskin varmistui kuukausia sitten, PSG:lle vain cupeilla on enää merkitystä. Esimerkiksi Caen-ottelussa topparipari Thiago Silva – David Luiz sai huilata.

Uskomme, että PSG teilaa tänään myös keskinkertaisen Lorientin. Kupongille poimitaan PSG -1,25 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,96.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: PSG -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 19.4. klo 22.00
TV / stream:  Bet1234