Vetovihje: New York Rangers – Pittsburgh 21.4.2016

Nouseeko King Henrik esiin?

New York Rangersilla on käytännössä pakkovoiton paikka NHL:n pudotuspelien avauskierroksella. Mikäli Pittsburgh Penguins on ensi yönä vahvempi, sarjan katkeaminen olisi enää yhden tappion päässä.

BW eSports FI €100 welcome

Olemme sanoneet tämän aikaan aiemminkin. Henrik Lundqvist lukeutuu maailman kirkkaimppaan maalivahtieliittiin. Jos tarkastelemme ruotsalaismolarin playoff-statistiikkaa, King Henrik on isojen pelien mies. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa ratkaisevissa Game Seveneissä on edelleen vain yhden maalin luokkaa.

Kun ajat ovat vaikeat, svenskiveskari on siis todella hankala ohitettava vastustajille ja toisaalta tukipilari Rangersille. Ja tukalassa tilanteessa Rangers tällä hetkellä todella on, kun Pittsburgh johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Nyt Rangers isännöi neljättä kohtaamista Madison Square Gardenissa, mikä helpottaa asetelmaa. Voitto tasaisi puntit ja jättäisi jäljelle paras kolmesta -ottelusarjan. Toisaalta tappio tietäisi sitä, että Penguinsille tarjoutuisi mahdollisuus katkaista ottelusarja seuraavassa yhteenotossa.

Terveystilanne aiempaa parempi

Rangersin terveystilanne näyttää jatkuvasti valoisammalta. Tärkeä puolustaja Dan Girardi on ollut viime aikoina harjoituksissa mukana, joskin hän on edelleen mahdollisesti sivussa. Muuten joukkue on ehjä.

Penguins-veskari Marc-Andre Fleuryn tilanne on edelleen epävarma aivotärähdyksen jäljiltä. Matt Murray siis jatkanee maalilla. Scott Wilson ja Beau Bennett ovat hekin mahdollisesti sivussa, mutta Kevin Porter on varmasti ulkona. Tämä tuskin on Penguinsille takaisku ylitsepääsemätön takaisku.

Tämän ottelun pelivalintamme nojaa kuitenkin kahteen asiaan: yleistuntumaan ja historiaan. Uskomme nimittäin Henrik Lundqvistin nousevan jälleen esiin, kun Rangers on pakkoraossa. Tästä syystä pelaamme Pittsburgh alle 2,5 maalia (jatkoaika mukaan lukien) William Hillin kertoimella 1,95.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Pittsburgh alle 2,5 maalia (ml. jatkoaika)
Kerroin:  1,95
Peliyhtiö:  William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:   Viasat Hockey