Vetovihje: HSV – Werder Bremen 22.4.2016

Kellariosaston kuuma taisto

HSV isännöi Bundesliigan perjantaiottelussa Werder Bremeniä Volksparkstadionilla. Me uskomme isäntien olevan kertoimia lähempänä voittoa.

BW eSports FI €100 welcome

Taistelu putoamista vastaan käy äärimmäisen kiivaana Saksan pääsarjassa. Werder Bremen on toistaiseksi karsijan paikalla, mutta toisaalta neljä sijaa ylempänä majaileva Hamburger SV on kerännyt vain kolme pinnaa enemmän. Toiseksi viimeisellä Frankfurtillakin on vielä hyvät saumat nousta kuiville, sillä pisteitä on neljä vähemmän kuin Bremenillä – eli kohtuullisesti.

Kauden loppusuoran kiritaisto onkin äärimmäisen mielenkiintoinen. Jäljellä on neljä kierrosta, ja jokaisella pisteellä on nyt merkitystä. HSV:lle kotivoitto tänään varmistaisi hyvin todennäköisesti paikan pääsarjassa myös ensi kaudelle.

Voitti myös marraskuussa

Sekä HSV:n että Werder Bremenin tilastot ovat olleet aavistuksen parempia vieraissa, mutta me näemme silti Hampurin mahdollisuudet kotivoittoon aavistuksen parempina kuin kertoimenlaatijat.

Isänniltä on maalivahti René Adler sivussa, mutta joukkue pärjää ilman häntäkin. Viime vuoden vastaavan taiston HSV voitti (2-0) samoin kuin käänteisen taiston syyskaudella (1-3-lukemin).

HSV on joukkueista lähempänä voittoa, mutta koska tasapelin riski on olemassa, kupongille valitaan Hampuri +0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,79.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta markkinoiden isoin bonus – 300 euroa!

Vetovihje:  HSV +0 maalia (asian handicap)
Kerroin:  1,79
Peliyhtiö:  ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Perjantai 22.4. klo 21.30
TV / stream:   Eurosport 2, Unibet, Bet1234