Vetovihje: Manchester City – Stoke 23.4.2016

Mestarien liigaan keskittyvä Manchester City saa vieraakseen Stoken lauantain iltapäiväottelussa. Olisiko Etihad Stadiumilla yllätykselle sijaa?

BW eSports FI €100 welcome

Manchester Cityn loppukevään ohjelma on kiireinen, sillä Mestarien liigassa edessä on vielä välierät Real Madridia vastaan. Valioliigassa joukkue taistelee europaikoista ja on taulukossa nyt nelossijalla. Eroa sarjakolmoseen Arsenaliin on kaksi pistettä samoin kuin alaspäin viitoseen Manchester Unitediin.

Kysymys kuuluu, kumpaa kilpailua City arvostaa enemmän?

Stoke on jumissa ei-kenenkään-maalla, eikä jäljellä olevissa neljässä ottelussa ole enää isompaa panosta. Joukkue haluaa kuitenkin pitää vähintään nykyisestä yhdeksännestä sijasta kiinni. Europaikoille Pottersilla ei ole enää asiaa.

Superyllätys luvassa?

Kehno vire ja huono motivaatio eivät siis puhu Stoken puolesta. Lisäksi kaksi edellistä ottelua (Liverpool ja Tottenham) ovat tuottaneet maalieron 1-8. Toisaalta Stoke osaa välillä yllättää oikeastaan mitä joukkuetta vastaan tahansa.

Torstaina Cityllä on edessä torstaina ensimmäinen välierä Real Madridia vastaan, ja katseet on suunnattu jo sinne. Lepuutuksia saattaakin olla lauantaina luvassa. Epävarmoja tapauksia ovat ainakin Samir Nasri ja Raheem Sterling.

Stokelta pelin jättävät väliin Xherdan Shaqiri ja Erik Pieters, mutta yllätysvalmiutta on siltikin.

Manchester City pelasi viimeksi 1-1-tasurin Newcastlen kanssa, eikä esitys ollut kummoinen. Toiseksi Stoke on ollut hankala vastus Citylle, joka taipui viime kauden identtisessä taistossa 0-1-tappioon. Stoke voitti myös joulukuun kotiottelunsa 2-0.

City on toki suosikki, mutta oma pelivalintamme on silti Stoke +0 (asian handicap) Unibetin kertoimella 9,50. Tasapelillä panos palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Stoke +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 9,50
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 23.4. klo 14.45
TV / stream:  MTV Sport 1