Vetovihje: Leicester – Swansea 24.4.2016

Alkaako Valioliigaa johtava Leicester hyytyä? Sunnuntain kotiottelussa King Power Stadiumilla vastaan asettuu Swansea City, ja isänniltä puuttuu ykköstähti riveistä.

BW eSports FI €100 welcome

Edelleenkin epätodelliselta tuntuva skenaario on toteutumassa. Sarjan hännille ennustettu Leicester on voittamassa koko Valioliigan mestaruuden ja järjestämässä eurooppalaisen seurajoukkuefutiksen isointa jymypaukkua aikoihin.

Jäljellä on neljä ottelua, kun kaulaa sarjakakkoseen Tottenhamiin on viisi pistettä.  Loppuohjelma on kuitenkin tiukka, sillä vastassa ovat Manchester United (v), Everton (k) och Chelsea (v).

Swansea on puolestaan ollut pettymys. Joukkue kuuluisi taulukon ylempään puoliskoon, mutta sen sijaan onkin taistellut putoamista vastaan. Turvallisemmille vesille joutsenet ovat räpiköineet vasta viime aikoina. Vire on ollut hyvä, joten viime viikon vierastappio Newcastlelle (3-0) oli sikäli yllätys.

Ykköstä lapulle

Myös Leicester kärsi viimeksi pistemenetyksen West Hamiä vastaan Jamie Vardyn jouduttua ulosajetuksi. Maalin johto kääntyi 1-2-tappioasemaksi, kunnes tasoitus syntyi aivan päätössekunneilla. Ellei hyökkääjätähti olisi töpännyt, joukkue olisi hyvinkin saattanut voittaa.

Alkaako bensa loppua kauden ratkaisuhetkillä? No jaa, me emme ainakaan usko siihen. Mikäli tappio tulee, se ei tule vielä. Swansean motivaatio ei ole paras mahdollinen, sillä putoamisen vaaraa ei oikeastaan ole, ja toisaalta kärkisijoillekaan ei ole asiaa. Lisäksi esitys Newcastlea vastaan oli surkea.

Leicesteriä Vardyn poissaolo toki kirpaisee, mutta joukkue ei porskuta kärjessä vain hänen ansiostaan. Joukkue pelaa mallikasta yhteispeliä ylipäänsä.

Pelivalintamme onkin Leicesterin voitto Betsafen kertoimella 1,70.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Leicester voittaa
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 24.4. klo 18.15
TV / stream:  MTV Sport 1