Vetovihje: St. Louis – Chicago 25.4.2016

Jatkaako Blackhawks myötätuulessa?

Viime yönä meitä valvottivat Pikkuleijonat – ensi yönä NHL:n pudotuspelit. Yhteen iskevät St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks, joilla on edessään kuuma Game Seven!

BW eSports FI €100 welcome

St. Louis johti ottelusarjaa voitoin 3-1 neljän ottelun jälkeen. Sitten Chicago heräsi eloon ja voitti kaksi seuraavaa ottelua – yhden jatkoilla ja viimeksi kotonaan 6-3-lukemin.

Tämä on ollut ilman muuta yksi NHL:n pudotuspelien viihdyttävimmistä sarjoista tähän mennessä. Chicagon nousun ohella on nähty kosolti maaleja.

Odotukset ovatkin isot ennen ratkaisevaa seitsemättä kohtaamista. Molempien joukkueiden profiili on pikemminkin hyökkäysvoittoinen kuin peruutteleva.

Aina vaarallinen Blackhawks

Chicagon hyökkäyspelin tehokkuuteen on viime vuosina totuttu, eikä tämä kausi ole tehnyt poikkeusta. Ottelusarjan viime peleissä joukkue on esitellyt jälleen vahvuuksiaan.

Ensi yön ratkaisupelissä Blackhawksilla on vieläpä myötätuuli purjeissaan, joten odotamme joukkueen runsasmaalisten otteiden jatkuvan.

Siksi meille maistuukin William Hillin tuplakerroin – 2,00 – Chicagon yli 2,5 maalista (jatkoaika mukaan lukien). Peli on osunut neljällä viime kerralla ja on hyvin lähellä toteutumista nytkin.

Merkittävistä poissaoloista ei ole raportoitu, mutta näinhän se tapaa NHL:n pudotuspeleissä olla. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että tässä sarjassa kaikki ottelut ovat päättyneet enintään maalin erolla suuntaan tai toiseen. Se lupaa tasaista vääntöä myös ensi yölle.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Chicago yli 2,5 maalia (ml. jatkoaika)
Kerroin:  2,00
Peliyhtiö:  William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Tiistain vastainen yö klo 03.30
TV / stream:   Viasat Hockey