Vetovihje: Manchester City – Real Madrid 26.4.2016

Hyökkäyspelin juhlaa - vai eikö sittenkään?

Hyökkäyspään tähtiä riittää niin Manchester Cityllä kuin Real Madridillakin. Kaksikko vääntää kättä tulevat 180 minuuttia finaalipaikasta. Avausosa otellaan tänä iltana Etihad Stadiumilla.

BW eSports FI €100 welcome

Hyödynnä markkinoiden muhkein bonus: ComeOn antaa uusille asiakkailleen 300 euron bonuksen. Lunasta se tästä!

Sergio Agüero, Kevin De Bruyne ja Vincent Kompany vastaan Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Karim Benzema. Tähtien taisto – ja nämä kuusi ovat heistä ehkä kirkkaimpia. Jokainen voi nousta välierissä ratkaisurooliin.

Ennen kaikkea kyse on hyökkäys vs. hyökkäys -pelistä, sillä puolustukset ole yhtä nimivahvoja. Laatua riittää molemmilla nimenomaan hyökkäyssuuntaan, kun taas puolustuspeli jää usein prioriteettilistalla kakkoseksi.

Real Madridilla on aina vahva jalansija Euroopassa, ja joukkue tavoittelee vuodesta toiseen vain mestaruutta. Pudotuspeleissä joukkue raivasi tieltään Roman ja Wolfsburgin. Viimeksi mainittua vastaan avausosa tuotti kahden maalin tappion, mutta lopulta jatkopaikka irtosi yhteistuloksella 3-2.

Manchester Cityn välieräpaikka sen sijaan on yllätys, etenkin ajatellen joukkueen otteita Valioliigassa. Pudotuspelien avauskierroksella Dynamo Kiova kaatui odotetusti, mutta PSG:n pudottamista saattoi pitää jo yllätyksenä.

Maalit kortilla?

Otteluparin avausosassa vaikuttaa ilmeiseltä, että kumpikaan joukkue tuskin riuhtaisee isoa eroa vastustajaan nähden. Uskomme paremminkin tasaiseen vääntöön, koska alla ei ole vielä avausosan tulosta, jonka päälle pelata.

Hyökkäyksen nimimiehistä huolimatta City halunnee hyökätä puolustussuunnan riskejä vältellen, koska kakkoskohtaamista ajatellen vierasmaalia on pakko vältellä.

Toisaalta myös Real Madrid on edennyt välieriin puolustamalla tiiviisti. Neljästä pudotuspelistä Real on pitänyt nollat kolmessa. Cityn vastaava lukema on 2/4.

City saa tänään kokoonpanonsa keskikentän avainhahmon Vincent Kompanyn, joka on ehkä ryhmän tärkein pelaaja. Hyökkäyspään kenties terävin syömähammas Yaya Touré sen sijaan on sivussa. Real Madridilta saattavat olla niin Cristiano Ronaldo kuin Karim Benzemakin sivussa.

Pelivalintamme on alle 2,75 maalia Pinnaclen kertoimella 1,84.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja lunasta kerrointoppi itsellesi!

Vetovihje: Alle 2,75 maalia
Kerroin: 1,84
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Tiistai 26.4. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2