Vetovihje: Anaheim – Nashville 27.4.2016

Joko Anaheim Ducksin tai Nashville Predatorsin tie tyssää NHL:n pudotuspelien avauskierrokselle. Kumpi vie ensi yön seiskapelin?

BW eSports FI €100 welcome

Anaheim ja Nashville iskevät yhteen ensin mainitun kotikaukalossa, ja pelin henki on selvä – vain voittaja jatkaa.

Nashville johti ottelusarjaa kahden yllätysryöstön turvin jo voitoin 2-0, kunnes Anaheim käänsi kolmella peräkkäisellä voitolla asetelman päälaelleen. Ducks näytti jättävän Predatorsin jo taakseen, mutta jotenkin torahampaat onnistuivat tasoittamaan otteluvoitot 3-1-kotivoitolla 3-3:een.

Siltikin Anaheim on vaikuttanut ottelusarjassa omaan silmäämme vahvemmalta. Joukkue on napsinut omat voittonsa näytöstyyliin ja kärsinyt toisaalta maalin tappioita (viimeksi kolmas osuma tyhjiin).

Ykköstä lapulle

Seitsemännessä ottelussa puntit ovat tasan, mutta tähän asti nähdyn perusteella Ducks on suosikki. Tämä kuvastuu myös 1×2-kertoimissa, jotka ovat kallellaan runkosarjassa paremmin sijoittuneille isännille (2,02-4,00-3,45)

Molemmilla joukkueilla on pari poissaoloa. Kotijoukkueelta sivussa lienevät Brandon Pirri, Clayton Stoner ja Josh Manson – vierailta puolestaan Cody Bass ja Gabriel Bourque.

Ducks on vakuuttanut sarjassa enemmän ja lunastaa luottamuksemme myös pelikupongilla, jolle valikoituu suora ykkönen Expektin kertoimella 2,02.

Avaa pelitili Expektille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  1×2 ykkönen, Anaheim voittaa
Kerroin:  2,02
Peliyhtiö:  Expekt (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Torstain vastainen yö klo 05.00
TV / stream:   Viasat Sport Finland